Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk yarısında üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirebilir; akıcı ilerleyebilirsiniz. Ancak öğle saatleri civarında sizi zorlayan koşullar içine girebilirsiniz. İkili işlikler, ortaklıklar veya işbirliklerinden kaynaklı durumlardan dolayı gerilebilirsiniz. İletişimde problemler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eğitim, yolculuklarla olan işleriniz günün ilk saatlerinde istediğiniz gibi akabilir. Ancak sonrasında işten veya sizin için çalışan kişilerden belki sağlığınızdan kaynaklı gelişmelerin devreye girmesiyle duygusal olarak kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Doğru iletişimi ve yöntemi kullanmaya bakın.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularla yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Ortak olduğunuz gelirler, alacak borçlarla alakalı durumlar sabah saatlerinde daha akıcı ilerlerken öğle saatlerinden sonra çıkmaza girebilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda uyum ve dengeleri tutturamayacağınız koşullara da açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde ikili ilişkiler gündeminizi fazlasıyla meşgul etmekte. Karşı tarafın sizin üzerinizde kurduğu baskılarla uğraşabilirsiniz. Evden, aileden kaynaklı durumlar da bu koşulları etkileyebilir. Gözden geçireceğiniz ve değerlendirmelerde bulunacağınız konular olabilir. Öğleden sonrasında daha dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gündelik yaşamda sorumluluklar altındasınız. Sabah saatlerinde parasal konularla işleriniz yolunda ilerlerken öğle saatlerinde üzerinizde baskıya neden olacak koşullara yerini bırakabilir. Ayrıca yakın çevreni, kardeşlerle ilişkilerinizde geçmişte yaşanmışlar yeniden gündeme gelebilir,  aynı fikirde hareket edemeyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde yaşamdan keyif almaya meyillisiniz ancak sorumluluklarınızı da unutmuyorsunuz. Günün ilk saatlerinde yolunda sizin kontrolünüzde ilerleyen koşullar öğleden sonra baskı hissettirecek bir nitelik kazandırabilir. Çocuklarınızla olan ilişkinizde ve iletişimizde ise ciddi bir tavır takınabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye ait sorumluluklarınızın arttığı bir süreçtesiniz. Günün ilk saatlerinde üzerinize aldığınız işler yük gibi gelse de altından kalkabilecek motivasyona sahipsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda yapacağınız değerlendirmelerle veya yaşayacaklarınızla daha karamsarlaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde sorumlulukların devreye girdiği koşullar içinde olabilirsiniz. Ayrıca işe ait anlaşmalar, yolculuklarla ilgili de sabah saatlerinde yolunda ilerleyen gelişmeler sonrasında yerini zorlu koşullara bırakabilir. Kontrolünüz dışında olacaklara karşı daha esnek olmaya çalışın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi durumuzla ilgili gelişmeler içindesiniz. İşe ait konularla ilgili sorumluluklar            altındasınız. Sabah saatlerinde yolunda ilerleyen koşullar sonrasında değişebilir yerini sizi yükler altına alan bir şekle bırakabilir. Arkadaşları-nız ve gruplarla olan işlikleriniz ise revizyondan geçebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay’ın olumlu etkileri altındasınız. İstek ve arzularınızı sabah saatlerinde daha kolay yerine getirebilirken günün ikinci bölümünde yaşayacaklarınızı sorumluluk addedebilirsiniz. Karşınızdakilere karşı baskıcı olmak yerine biraz anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İç dünyanıza döndüğünüz bir dönemdesiniz. Otorite konumundaki kişilerin üzerinizde yarattığı baskı veya kontrolünüz dışındaki gelişmeler sizi karamsar kılabilir. Yurtdışı, eğitim veya hukuki konularla ilgili geri bildirimler alabilir; araştırmalarınızı gelen bilgilere göre yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedefleriniz doğrultusunda ilerleme isteğinde olduğunuzdan planlı ve programlı hareket ediyorsunuz. Ayrıca sizden olgun veya otorite konumundaki kişilerinde desteğini almaya yatkınsınız. Sabah saatlerinde yolunda giden şeyler öğle saatlerinde yön değiştirebilir. İlişkilerinizi uyum ve dengede tutmaya çalışın.