Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Farkındalığınız yüksek olarak güne başlıyorsunuz. Erken saatlerden itibaren hedeflerinize uygun hareket edebilir; grup çalışmaları ve toplumsal faaliyetlerde görev alabilirsiniz. İş yaşantınızda görüşme ve anlaşmaların önemli olmasından dolayı karşınızdakileri etkilemek ve ikna etmeye uğraşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal yaşantınızda grup çalışmaları içinde yer alabilir ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz. Farklılık yaratan fikirleriniz ve tarzınızla öne çıkabilirsiniz. Ayrıca gün içinde aklınıza taktığınız bir durum veya olayla ilgili derin araştırmalar yapabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eğitim, medya ve hukuki alandaki işlerinizi farklı bir bakışla ele alabilir; hedefleriniz doğrultusunda yeniden değerlendirebilirsiniz. Ayrıca gruplar ve ekip çalışmalarında da yer alabilirsiniz. Finansal alanda ise koşullarınızı iyileştirmek için işbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili bazı çabalarınız olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde ortak olduğunuz gelirler, alacak ve borçlarla ilgili yeni durumlar ve oluşunlar söz konusu. Değişmekte olan koşullara uygu hareket edemeyebilir ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda da istediğiniz yakınlığı ve samimiyeti bulamayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşınızdaki kişilerden geleceğinizi şekillendirecek teklif ve önerilere açıksınız. Ayrıca bu kişiler sizde daha önce aklınıza gelmeyen farkındalıkları uyandırabilirler. İş, görüşme ve anlaşmalarda ise birbirinizi ikna etmeye yönelik durumlar yaşanabilir. Tecrübenizi kullanarak üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde grup çalışmaları gününüzün büyük bir bölümünü meşgul etmekte. Size destek olan kişilerle iletişiminiz artabilir. Ayrıca iş hayatınızda yeni teknikler deneyebilir veya yeni projelere adım atabilirsiniz. Ancak parasal konular ve ortaklıklarla ilgili sizi kapsamlı düşünmeye iten durumlar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye, kariyere kaynaklı değişen koşullarınızı bugün gözden geçirebilir; adımlar atabilirsiniz. Gündemde olan ancak henüz gündeminize alamadığınız iş teklifi, eğitim veya ilişkinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz şu süreçte mutluluk kaynağınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bitiş ve başlangıçlar içinde bu dönemde yenilenmeler içindesiniz. İşe dair konularda yapacağınız atılımlar veya teknolojik yenilikler sizi gruplar içinde aktif kılabilir. Gelecek vaad eden durumlar söz konusu. Ancak rekabete dikkat etmeniz gerekebilir. Sizden gizli bazı konuşmalar veya anlaşmalar yapılabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde ikna kabiliyetinizi ve bilginizi ortaya koymaktan geri durmayabilirsiniz. Gelecek vaad eden projelerde yer alabilir; kariyeriniz adına ümit verici adımlar atabilirsiniz. Ayrıca bugün aşk hayatınızı hareketlendirecek yeni karşılaşmalar yaşanabilir. Ancak çok çalışmakta ve yorulmaktasınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Parasal konular, kazanç ve harcamalar gündeminizde. Bütçenizi geleceği düşünerek ayarlamak faydanıza olabilir. Grup işlerinden gelir elde etmeniz de mümkün. Diğer alanlarda ise kendi değerinizi bilerek hareket etmelisiniz. Yurtdışı işler, eğitim ve medyaya dair konularda ise fırsatlarınız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda halen ilerlemekte olan AY; sizi gerek bilginiz gerekse de kişiliğinizle ön plana çıkarmakta. Farklı bakış açınız ve alternatif çözümler üretme kabiliyetinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. Ancak arka planda sizi rahatsız eden konuşmalar ve işbirliklerine karşı temkinli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç  dünyanıza çekilmek isteyebilir; herkesten uzak kalabilirsiniz. Diğer bir yandan ise eşiniz, ortağınız veya işbirliği kuracağınız kişilerden gelen teklif ve önerilerle ilgili değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Henüz net kararı almak için koşullarınız uygun değil. Kendinize etraflıca düşünmek için zaman tanımalısınız.