Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 22.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı işlerinizde büyük beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak yeni girişimlerde bulunmak için beklemelisiniz zira belirsiz koşullar ve elde olmayan gelişmeler sizi kararsız bırakabilir. Hayalci bir tavır içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için zamana ihtiyacınız olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konular bir ay boyunca gündeminizde olacak. Bugün yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmamalı; süreci takip etmelisiniz zira yanılma ihtimaliniz yüksek. Size vaad edilen ödemeleri almakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizde yeni bir döneme başlıyorsunuz; karşı tarafı sizi etkilemek için çaba içine girebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuz geçen Güneş ile altı ay önce başlattığınız girişimlerin sonuçlarını artık görebilirsiniz. Eşiniz, ortağınızdan beklentileriniz bugün yüksek olabilir; geleceğiniz için iyimser düşünmekle birlikte bir yandan da yanıltıldığınızı düşünebilirsiniz. Bugün yeni bir hamle yapmadan önce düşünmeye çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma koşullarınızda ay boyunca değişikler yapacağınız olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bugün acele kararlar almamalı; istek ve beklentilerinizi gerçekçi değerlendirmelerden geçirmelisiniz. Otorite konumundaki kişiler sizin beklentilerinizde etkin olabilir. Aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler var; yetenek ve yaratıcılığınızı göstermelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk ve çocuklarla ilişkinizden beklentileriniz yüksek olduğu; yetenek gerektiren çalışmalarınızda verim alacağınız bir sürece girmektesiniz. Bugün bu konuların yanı sıra yatırım, borsa gibi finansal işlerle ilgili yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmalısınız. Yanılacağınız koşullar olabilir. Evinizin dekorasyonu için harcamalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ait gelişmeler ay boyunca gündeminizde olabilir. Bugün eşten kaynaklı konulardan dolayı düzenlerinizi uygulamak zor olabilir. Sizi belirsizliğe sürükleyen gelişmeler karşısında kararsız kalabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili fedakarlık yapmanız gerekebilir; duygusal davranmamalı; gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eğitim, yolculuklar veya iletişime dayalı işleriniz için verimli ve sizi geliştirecek bir sürece girmektesiniz. Ancak bugün beklentilerinizi yüksek tutmamalı, karar ve girişimlerinizi ertelemelisiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttıracak ve yeteneklerinizi gelire dönüştürecek olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi gelirleriniz ay boyunca önemli konularınız arasına giriyor. Bugün beklediğiniz ödemeleri almakta, istediğiniz anlaşmaları yapmakta zorlanmanıza rağmen bu durumun böyle devam etmeyeceğini bilmelisiniz. Burcunuza geçen Venüs sizi olumlu etkilerken ilişkileriniz ve aşk hayatınıza hareketlilik getirebilir; güzelliğiniz dikkatçekiyor.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi gelirleriniz ay boyunca önemli konularınız arasına giriyor. Bugün beklediğiniz ödemeleri almakta, istediğiniz anlaşmaları yapmakta zorlanmanıza rağmen bu durumun böyle devam etmeyeceğini bilmelisiniz. Burcunuza geçen Venüs sizi olumlu etkilerken ilişkileriniz ve aşk hayatınıza hareketlilik getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Güneş ay boyunca sizi destekleyerek ideallerinize ulaşma fırsatı getirecek. Kendinizden emin davranışlarınızla ön planda olabilirsiniz. Ancak bugün yeni girişim ve kararlarınızı beklemeye almalısınız. İyimser ve hevesli tavrınız sizi yanıltacak ve fedakarlığa zorlayacak koşullar oluşturabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi içinize döneceğiniz ve duygu, düşünce ve hedeflerinizi sorgulayacağınız bir ay sizi bekliyor. Bugün fedakarlık yapmanızı veya vazgeçmenizi gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı; ani çıkış ve fevri davranışlardan uzak durmalısınız. Gruplar içinde sosyal ilişkilerinizi olumlu kullanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gruplar, arkadaşlar ve geleceğe dair planların önem kazanacağı bir ay sizi bekliyor. Bugün hedeflerinizle ilgili acele karar almaktan kaçınmalı; kendinize düşünecek zamanı tanımalısınız. Sizi yanıltacak gelişmelere karşı da temkinli olmalısınız. İş ve sosyal yaşantıda sizi mutlu edecek teklifler alabilirsiniz.