Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.11.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeniay geleceğe dair umutlarınız üzerinde etkili olacaktır. Risk almaya açık, iyimser ve hevesle gerek iş hayatınız, gerekse de özel yaşantınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuksal konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak fazla düşünmeden atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay maddi manevi paylaşımlarınızı içine alan konularda size yeni başlangıçlar getirebilir. Eşin parası, ortak gelirler, kira, vergi, prim gibi finansal işlerinizle alakalı yeni durumlar söz konusu olabilir. Özgür ve bireysel hareket etmek isterken başkalarına bağlı olmak veya içinde bulunduğunuz şartlara uymak zorunda olmak sizi zorlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşecek olan Yeniay, size yeni kararlar getirebilir. Evlilik kararı alabileceğiniz gibi bir beraberliği bitirme aşamasına da getirebilirsiniz. Gerçekçi olmaya bakmalısınız zira fedakarlıklar, yanılgılar veya kurban durumuna düşebileceğiniz bazı hendikaplarınız var. İş hayatınızda ise gelen yeni teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu ay sizin adınıza oldukça yoğun geçebilir. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar gerek özel gerekse de iş hayatınızda önemli yer kaplayabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmekten kaçınmayacak üzerinize düşün görev ve işleri geleceğinizi düşünerek kimi zaman fedakarlık da yaparak alacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmekte.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeniay ile birlikte aşk kapınızı çalabilir. Hayattan keyif almaya hevesli ruh haliniz karşınıza yeni kişiler çıkarabilir ve fazla düşünmeden kendinizi bir anda bir beraberlik içinde bulabilirsiniz. Aileden kaynaklar, gayrimenkullerle ilgili paylaşımlar söz konusu olabilir. Ortaklarınızla aranızda önceden düşünmediğiniz bazı belirsizlikler de yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yerleşime veya aileye dair konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Hayalinizi süsleyen bir ev için pazarlığa girebilir; aile bireyleri ile aranızda var olan sorunları çözümlemeye çalışabilir veya bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. İş hayatınız adına atacağınız adımlar da olabilir. İşbirliğinde olduğunuz kişilerden size gelen önerileri dikkatlice değerlendirmeye bakın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; yakın çevre, kardeşler veya arkadaşlarınızı içine alan konularda yeni gelişmeler getirebilir. Var olan sorunları çözüme ulaştıracağınız gibi onlar adına yapacağınız işlerle meşgul olabilirsiniz. Ayrıca eğitim, yolculuklar, anlaşma ve kendinizi ruhen besleyeceğiniz çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Yurtdışıyla alakalı durumlar sizi zorlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gerçekleşecek olan Yeniay; maddi manevi değerlerlerinizi yeniden değerlendirmenize neden olacak olayları beraberinde getirebilir. Kazançlarınızı sorgulayabilir; yeni kaynak arayışına girebilirsiniz. Bazı hayalkırıklıklarına neden olabilecek durumlara açıksınız; adımlarınızı atarken temkinli olmalısınız.Yakın ilişkilerde ise size uygun olamayan partner karşınıza çıkabilir. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; kendinizi rahat ifade etmenize ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemenize olanak sağlayacak fırsatlar getirebilir. Fikir ve düşüncelerinizin yanı sıra güzelliğinizle ilgi görebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ve geleceğinizi kurmanıza yardımcı olacak adımları atabilir; yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yeniay’ın getireceği gelişmeler kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Özel hayatınız adına atacağınız adımları kendi ç dünyanıza dönerek değerlendirmeye tabi tutabilir; alacağınız risklerin hesabını önümüzdeki günlerde yapabilirsiniz. Hukuksal alanlarda sizin dışınızda oluşan durumlar sizi zihnen de meşgul edebilir. Kendinizi olaylara kaptırmadan akışta kalmaya çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay ile birlikte kendinize yeni hedefler koyabilir; bu doğrultuda inanç ve azimle ilerlemek isteyebilirsiniz. Gruplardan, arkadaşlardan veya konusunda uzman kişilerden alacağınız destekler olabilir. Moralinizi bozacak, zihnen dağılmanıza neden olabilecek kişi ve ortamlardan uzak durmaya çalışın. Ayrıca yurtdışı işler, eğitim veya ekip çalışmalarında kendinizi göstereceğiniz fırsatlarınız var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay; iş ve sosyal hayatınıza yenilikler getirebilir. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanında atacağınız yeni adımlarınız olabilir. Kendinizi geliştirmenize olanak sağlayacak yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Başarı için yeni yöntem belirleyebilir; inançla ilerlemeyi hedefleyebilirsiniz ancak sizi yolunuzdan alıkoyacak ve kafanızı karıştıracak kişi ve durumlara karşı dikkat.