Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Güneş ile önümüzdeki bir ay boyunca iş ve sosyal hayatınıza yoğunluk gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir; daha bilinçli ve yetkin olabilirsiniz. Bugün ise parasal alandaki işlerinize yönelebilir, alacak ve borçlarınızı düzenleyebilirsiniz. Ancak hesaplarınıza göre harcamalarınız fazla çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeni sayfaların açılacağı; beklentilerinizle ilgili olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir ay sizi beklemekte. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizle de ilgili yeni durumlar gündeme gelebilir. Burcunuzda ilerleyen Ay ise gerek ilişkileriniz gerekse de istek ve arzularınızla alakalı uzun vadeli adımlar getirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak gelirleriniz, maddi ve duygusal paylaşımların olduğu alanlara önümüzdeki ay vurgu yapabilir. Daha kontrollü ve sorumluluklar çerçevesinde hareket etmenize yol açacak durumlar yaşayabilirsiniz. Bugün ise bilinçaltınız huzur, güven ve maddi refahınızla ilgili düşüncelerle meşgul olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak maddi manevi koşulların arayışında olabilir; gereken desteği almakta zorlanmayabilirsiniz. Karşıt burcunuza geçen Güneş ile birlikte otorite konumundaki kişilerden, eşinizden bu yardımları bulabilirsiniz. Ancak bir yandan da sizi baskısı altına alan durumlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatta gerek maddi gerekse de çevrenizin size olan güveniyle alakalı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Üzerinize aldığınız projeleri veya verdiğiniz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Güneş çalışma hayatınızda size yeni sorumluluklar getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medya alanındaki işlerinize daha fazla yoğunlaşabilir, titiz ve detaycı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bugün burç değiştiren Güneş ile sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi ciddi bakış açısıyla ele alabilir; çocuklarınıza ise ihtiyaçları doğrultusunda destek verebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygusal paylaşımlarla ilgili ufak çaplı krizlerin yaşanacağı bir gün olabilir. Aynı zamanda ortak olduğunuz gelirler, alacak ve borçlarla ilgili doğru planlamalar yapmanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş ile eve, aileye dair alanlara yenilenmeler gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, ortaklık ve işbirliklerinizle ilgili uzun vadeli kararların gündeme geleceği bir zaman olabilir. Atacağınız adımları iyi hesaplamalı; heyecana kapılmak yerine temkinli olmalısınız. Burç değiştiren Güneş ise anlaşama, eğitim, yolculuklar ve kardeşlerle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma hayatınızda parasal konular, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin sizi yoracağı bir gün olabilir. Çevrenizin size olan güveni test edilebilir. Finansal alandaki faaliyetlerle de alakalı gelişmeler yaşanabilir. Burç değiştiren Güneş ise kazanç ve harcamaların önümüzdeki ay önemli olacağına işaret etmekte.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Güneş kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz; gerek iş gerekse de sorumluluklar adına önemli adımlar atacağınızı gösteriyor. Bugün ise aşk hayatınız, çocuklarınız ve keyif aldığınız alanlarla ilgili hoş durumlar yaşayabilirsiniz. İsteklerinizi yerine getirmek için hiçbir harcamadan kaçınmayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye, gayrimenkul, arazi veya yerleşime dair alanlardaki işlerinizle ilgili sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Hesabınızı ve içinde bulunduğunuz koşulları doğru değerlendirmelere tabii tutmadan adım atmamalısınız. Burç değiştiren Güneş ile iç dünyanıza çekilebilir; ay boyunca olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Güneş ile hedef ve idealleriniz ay boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Güç odaklı grup ve kişilerle bir araya gelebilir; sorumluluklar dahilinde hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugün ise yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişim ve ilişkileriniz yoğunlaşabilir; anlaşmalarda ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.