Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.01.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hareketli bir gün yaşamanıza rağmen gelişmelerin kontrolünü ele almanız zor olacaktır. İhtiyacı olanlara yardımcı olmak, hastanelerde ki yakınlarınızı ziyaret etmek isteyebilir, muhtaçlara karşı merhamet ve şefkat hisleriyle dolabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerden destek alabilir, düşüncelerinizi özgürce ifade edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için karşınıza çıkan fırsatları kullanamayabilirsiniz. Öğleden sonra kafanızın karışmasıve odaklanamamanız kararlarınızdan vazgeçmenize neden olabilir. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilir,yardım amaçlı derneklerde görev alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda finansal açıdan güçlü kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınıza hareket ve karmaşa hâkim olabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda atacağınız adımlarda fazla hayalci olabilir ya da kendi çıkarlarınızı görmezden gelebilirsiniz. Destek alabileceğiniz güçlü işbirlikleri hedeflerinize varmanızı kolaylaştırabilir. Enerjinizi verimli kullanmalı, altından kalkamayacağınız işler için boşa çaba sarf etmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün seyahatlerinizi planlayabilir, mahkeme, akademik konular ve medyayla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade ederken mazlumun yanında yer almak isteyebilir, objektifliğinizi yitirerek duygusal tepkiler verebilirsiniz. Fakat sonrasında güçlü kişilerden alacağınız desteklerle yolunuza devam edebilir, sezgilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ortak kaynakların kullanımında başkalarının lehine karar alabilir, finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir anda karar alarak borçlanabilir fakat kısa sürede bu kararınızdan pişman olabilirsiniz. Fakat sonrasında aldığınız desteklerle düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Başkalarıyla birlikte harekete geçmek sizin lehinize olacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün koşullar sizin elinizde değil, karşınızdakiler sizin adınıza kararlar alarak uygulamaya koyabilir. Fakat şartların belirsizliği sizi rahatsız edebilir. Başkalarının yaptığı fedakârlıkları anlamakta zorlanabilir, enerjinizi doğru yönlendiremeyebilirsiniz. Sevdiklerinizin ya da ailenizin güçlü desteği ile gelişmelerin lehinize dönmesini sağlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma ortamınızda ki ve gündelik işlerinizde ki yoğunluk sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Yaşanan gelişmeler kafanızın karışmasına ve anlık kararlar almanıza neden olabilir. Bugün girişimlerde bulunmak yerine var olan çalışmalarınızı düzenlemeye çalışmalı, hemen duygularınıza kapılmamalısınız. Güçlü kişilerle yapacağınız fikir alış verişi daha da netleşmenizi sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, sezgilerinize güvenerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunmak istemenize rağmen gelişmeler beklediğiniz gibi olmayabilir. Sevdiklerinizle aranızda ani tartışmalar yaşansa da fedakârlık yapmaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gayrimenkullerle ilgili girişimler, taşınma ve tadilatlar gündeme gelebilir. Aile fertleriyle aranızda kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş ve özel hayatınıza dair bitiş ve başlangıçlar söz konusu olsa da sevdiklerinizin çıkarlarını ön planda tutabilir, onlar için fedakârlık yapabilirsiniz. Ertelemeler rağmen aldığınız sorumlulukları yerine getirme kararlılığını gösterebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün anlaşmalar ve kontratlar sizi uğraştırabilir. İşlerinizi sabah saatlerinde halletmeli, öğleden sonraya işin değerlendirme kısmını bırakmalısınız. Kişisel gelişimle ilgili eğitimlerde, kısa yolculuklarda kısa süreli ertelemeler yaşayabilir, iletişiminizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Fakat kontrolü kısa sürede ele alarak, yolunuza devam edebileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili yoğun bir trafik olabilir. Kazançlarınızı değerlendirmek için attığınız adımların ertelenmesi ya da çabaların hemen sonuç vermemesi kısa süreli kafa karışıklığına ve aldığınız kararları bir anda değiştirmenize neden olabilir. Fakat yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ve sezgilerinizden güç alacağınız durumlar hedeflerinize varmanızda size destek olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hem yaşamınızı ilgilendiren konularda hem de ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Ani tartışmalar ve karar değişiklikleri gündeme gelse bile sonrasında düşüncelerinizde netleşebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Attığınız adımlarda hassasiyetinizi ve duygularınızı ön plana çıkarabilir, düşünmeden sezgilerinizle harekete geçebilirsiniz. Güçlü kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir.