Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca enerjiler yavaş akacağından sizin de işleriniz yavaş ilerleyebilir. Eve, yuvaya, aileye ait iş ve sorumluluklarla meşgul olabilir; tamamlanması gerekenlerle uğraşabilirsiniz. İş ve çalışma hayatınızla ilgili olarak ise daha önce ertelediğiniz bir konu yeniden gündeminize gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çocuklarınız veya ilgilenemediğiniz bir hobinizle alakalı gecikmiş bir fırsat karşınıza çıkabilir. Bu kez zaman yaratmaya çalışın. Ayrıca gün boyunca duygusal olabilir; duygularınız düşüncelerinizi yönlendirebilir. Yakın çevre ve kardeşlerle de bir araya gelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Parasal konulardaki beklentilerinizin yerine gelmesi bugün biraz uzayabilir. Endişe duymaya yatkın olabilir; duygusal tepki verebilirsiniz. Geçen aylarda eve, aileye veya gayrimenkullere dair yaşadıklarınıza benzer gelişmeler yeniden gündeminizi meşgul edebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün de burcunuzda ilerlemekte olan Ay’ın sizi destekleyen enerjileri koruması altındasınız ancak günün enerjilerinden dolayı istek ve arzularınıza erişmeniz gecikebilir. Yolculuk, eğitim ve üzerinde çalıştığınız anlaşmalarda bazı engellerle karşılaşabilir; ertelenmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İç dünyanızda duygusal süreçler geçirmektesiniz. Aileye ve hislerinize vurgu yapan konular bilinçaltınızı kurcalayabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda kadersel bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz ay kaçırdığınız fırsat yeniden karşınıza çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün geçtiğimiz ay kaçırdığınızı düşündüğünüz veya önemsemediğiniz bir durum, ilişki veya bir girişimle ilgili yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir. Kadersel durumlara açık olabilirsiniz. Grup çalışmaları, belli bir düşünce topluluğuyla yapacaklarınız size yeni hedefler getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler bugün sizi meşgul edebilir. Gün planladığınız gibi akmasa dahi bir şekilde çıkış yolları bularak ilerleyebilirsiniz. Ayrıca bilinçaltı korkularınızı yüzeye çıkaracak gelişmeler de yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza yönelerek çözüm bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar, ekip çalışmaları ve arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler bugün kadersel bir şekilde olabilir. Kaçırdığınız fırsatları yakalayabilir veya sorunlara çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili de işleriniz yoğunlaşabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlarınıza endişe ve kaygı hakim olabilir. Karşınızdaki kişilerin özgürlüğünüzü kısıtlamaya yönelik davranışlarına maruz kalabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. Eve, yerleşime ait alanlarda ise kadersel kararlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ay; ilişkileri, ortaklık ve işbirliklerini gündeminizde taze tutmakta. Bugün beklentilerinize kavuşmakta zorlanabilir başkalarına bağlı olmak zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda gelecekteki yaşantınız adına da bazı kadersel kararların alt yapısını kurabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş, günlük yapılacak uğraşlar, aileye dair sorumluluklar sizi meşgul edebilir. Ayrıca sağlığınıza yönelik uğraşlarda zamanınızı alabilir. Günü tembellik ederek geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi manevi paylaşımlar adına ise bazı kadersel sayılabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler adına geçtiğimiz ay kaçırdığınız veya olanak bulamayıp ertelediğiniz fırsatlar yeniden oluşabilir. Değerlendirmeye bakın. Ayrıca sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya sizi duygusal olarak tatmin edecek hobi ve faaliyetlerle ilgilenebileceğiniz koşullar var.