Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ekonomik konularla ilgili girişimleri gündeminize alabilirsiniz. Yatırımlarınızı, alacak borç hesabınızı iyi tutmalı; harcamalarınızda dikkat etmelisiniz. Ayrıca arkadaşlar, gruplar içinde olmaktan keyif almakla birlikte aranızda bazı fikir ayrılıkları da yaşanabilir. Hedeflerinize varmak için yaptığınız planların finansal durumunu gözden geçirmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza geçen Ay ile birlikte; kendinizi ifade etmek ve yaşamınıza dair kararlar almak isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ve sosyal hayatınızla ilgili düşünceler içindesiniz. Fakat yoğun iş temponuz sürerken bazı aksiliklerle karşılaşabilir, anlaşmaya varmakta zorlanabilirsiniz.Yine de içinde bulunduğunuz grup ve arkadaşlıkların desteğini alabilir, hedeflerinize varabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi içinize dönme ve geçmişi düşünme eğilimindesiniz. İç huzurunuzu kaçırabilecek bazı söylemler kulağınıza gelebilir, muhalif fikirlerden dolayı harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatındaki sorumlulukların artması sizi gerçekçi olmaya yöneltebilir fakat üstlerinizin desteği ile hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlarda finansal sıkıntılar yaşayabilir, ortak kazançları değerlendirirken aldığınız bireysel kararlardan dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteği ile kendinizi daha rahat hissedecek sabır ve istikrarla yolunuza devam edebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatında mali konular ön plana çıkabilir. Ortaklaşa projeler, anlaşmalar ve yatırımlarla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerle fikir birliğine varmak çaba gerektirebilir. İnatlaşmaların yolunuza engel çıkaracağını bilerek daha uyumlu davranmaya çalışmalısınız. Finansal konularda size destek olan kişilerin varlığı, krizleri çözmenizi sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde ortaklıkların ve işbirliklerinin desteği ile girişimlerde bulunabilirsiniz. Fikir alış verişlerinde bulunmak lehinize olacaktır. Fakat akşam saatlerinde yaşanan görüş ayrılıkları inatlaşmaya ve engellere neden olabilir. Yurtdışı, eğitim veya hukuksal konulardaki süregelen işlerinizde istediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ortak gelirler, eşin kazançları, faiz gelirleri ya da sigorta, vergi, kredi gibi konularda adımlar atmak isteyebilirsiniz. Akrabalarınızdan ya da beraber çalıştığınız kişilerden destek alabilir, krizlerin çözümüne yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar yatırımlarınızı yönlendirememenize neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, başkalarının koşullarına göre hareket edebilirsiniz. Fakat karşınızdakilere güvenmekte zorlanabilir, fikir birliğine varamayabilirsiniz. Aile içinde yapılan bazı konuşmalardan etkilenebilir; kısa bir sürede olsa inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi daha gerçekçi gözlerle değerlendirmenizde fayda var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde aileden alacağınız destek ve hayal gücünüzle iş hayatınızda kalıcı girişimlerde bulunabilir, sağlam temelleri olan adımlar atabilirsiniz. Hem zihnen hem bedenen yorulabilirsiniz, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kardeşlerinde içinde olduğu maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra alacağınız haberler planlarınızı ertelemenize yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günü keyif alacağınız uğraşlarla ve sevdiklerinizle geçirmek isteyebilirsiniz. Fakat sorumluluklarınız hedeflerinizi gerçekleştirmenizi engelleyebilir, planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi bir süre mutlu etse de özellikle akşam saatlerinde ekonomik gelirlerinizde yaşanan kısıtlanmalar ve yeteneklerinizi kullanamamanız hareketsizliğe neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, gayrimenkul veya yatırımlarla ilgili yeniden ele almanız gereken konular olabilir. Ekonomik kazançlarla ilgili girişimlerde bulunmak için gereken desteği alsanız da hedeflerinize varmak için kendinizi yeterli hissedemeyebilirsiniz. Diğer bir yandan da aile içinde yaşanan huzursuzluğu konuşarak veya kendinizi ifade ederek aşmak isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi fikirlerinizde ısrarcı olabilir; muhalif düşüncelere kulak tıkayabilirsiniz. Yakın çevre veya eğitimle alakalı bazı yeni gelişmeler olabilir. Çıkacağınız yolculuklarda, anlaşma ve sözleşmelerde aksilikler, ertelenmeler gündeme gelebilir. Taleplerinizde inat etmemeli, iş ve sosyal hayatın getirdiği sorumlulukları gözden kaçırmamalısınız.