Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günlük iş ve planlarınızın değişmesine neden olabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kontrol dışı gelişmeler özellikle sabah saatlerinde bazı fedakarlıkları gündeme getirebilir. Sağlığınızsa da dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam ise otorite figürleriyle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye karşı ilginizi göstermekten çekinmeyeceksiniz ancak bazı konularda sizi hayal kırıklığına uğratan durumlara da açıksınız. Yaratıcı çalışmalarda ise yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek bir gününüzdesiniz. Akşam saatlerinde parasal konularda kısıtlanmalar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ait konularda sorumluluklar altındasınız ancak bu görevleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızdaki belirsizliklerin de bunda katkısı olabilir. Akşam saatlerinde eşin veya işbirliğinde olduğunuz kişilerin yaptırımcılıkları sizi hem duygusal hem de zihinsel olarak etkileyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde mantıklı düşünmeye çalışmanıza karşın duygularınız ağır basmakta ve alacağınız kararları etkilemekte. Planlı programlı hareket etme isteğinize karşın sizi hayale ve beklentiye sürükleyen durumlar söz konusu. Ancak hayalgücünüzü olumlu da kullanma şansınız var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Parasal konularda gerçekçi davranma zorunluluğundasınız. Prim, komisyon veya ortak kazanımlarla ilgili durumlardaki belirsizlikleri çözmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi de olumlu kullanmaya çalışmanız halinde ek gelirler elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyfinizi kaçıracak durumlar gelişebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu etkilerine karşın bugün sizi karmaşaya ve ikileme sürükleyen durumlar olabilir. Ortaklığınız, eşinizden kaynaklı belirsiz durumları belli bir düzene ve zemine çekmek isteyebilirsiniz. Bazı hayalkırıklıklarına da açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İç dünyanızda düşünceler içindesiniz. İşe dair alandan kaynaklı belirsizlikler sizi de endişeli kılabilir. Hayallerinizin gerçekleşmediğinden dolayı bazı kırgınlıklarınız ve kaygılarınız olabilir. Akşam saatlerinde ruhsal ve zihinsel olarak baskı hissedebilir; karamsarlığa kapılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk hayatınızdaki belirsizlikler hedeflerinizi de etkilemekte. Tam olarak hangi yöne gideceğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi kullanarak bir idealinizi gerçekleştirme niyetindesiniz. Ancak sizi işin parasal tarafı sizi düşündürtmekte. Akşam saatlerinde maddi konularda zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal yaşantınızda sorumluluklarınızı yerine getirmenizi gerektiren koşullar içindesiniz. Ancak iç dünyanızdan, ailenizden kaynaklı durumlar aklınızı biraz oldun karıştırmakta. Olayları belli bir seviyede ilerletmekte gün içinde zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bazı kararlarınız olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gelecekle ilgili planlarınız üzerine odaklandığınız zamanlardasınız. Yurtdışı işler, medya, hukukla alakalı konularda bugün sizin dışınızda gelişen durumlarla uğraşabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili gelişmeler de sizi bazı fedakarlıklara itebilir. Akşam saatlerinde otorite konumundakilerle sorunlarınız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi manevi paylaşımlarınız sizi bugünlerde kaygılı ve endişeli hissettirmekte. Belli bir plan dahilinde yaşıyor olmanız da stres kaynağı olmakta, özgürlüğünüzün elinizden alındığını düşündürtmekte. Maddi konularda da harcamalarınızı dikkatli davranmanız gerekmekte.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay ile sizden başka kişilerinde olduğunu size hatırlatmakta. Eşinizin, ortağınızın sizden bazı taleplerini yerine getirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hayallerinizin peşinden gitme isteğiniz artarken gerçekleri de görmezden gelmemelisiniz.