Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca Ay boşlukta olduğundan başlangıçlarda bulunmamalısınız fakat gerek sosyal medya da gerekse yakın çevrenizle olan ilişkileriniz size keyif verebilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitimleri planlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gayrimenkullerle ilgili işbirliklerinden fayda görebilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için araştırmalar içine girebilir, işinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişimde yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunmanıza rağmen hızlı bir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünde çok enerjik ve hareketlisiniz. Hatta alacağınız haberlerden dolayı çok mutlu olabilirsiniz. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünmeli hatta biraz beklemelisiniz. Kendinizi ifade etme isteğinde olmanıza rağmen gelişmeler istediğiniz hızda olmayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir süredir sürdürdüğünüz gizli faaliyetlerin sonuçlarını alabilir, ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Bir yandan yalnız kalarak durum değerlendirmesi yaparken bir yandan da kafanızın karışık olması karar alarak harekete geçmenizi engelleyecektir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bir süredir sürdürdüğünüz gizli faaliyetlerin sonuçlarını alabilir, ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Bir yandan yalnız kalarak durum değerlendirmesi yaparken bir yandan da kafanızın karışık olması karar alarak harekete geçmenizi engelleyecektir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizle ilgili kafanızda birçok düşünce olabilir. Bugün eyleme geçmektense araştırmalar ve görüşmeler yapmanızda fayda var. İş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda hemen açığa çıkmamalı, gizli işbirliklerinden ve kulislerden alacağınız destekle geleceğe yönelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ufkunuz genişleyebilir, daha önce başladığınız girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla düşüncelerinizi paylaşmak, görüş ve inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyifli ve neşeli bir gün geçirebilir, yeni başlangıçlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün boyunca eksiklerinizi gidererek, yarım kalan işlerinizi tamamlayarak ve içinde bulunduğunuz krizlere çözüm arayarak geçirebilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, nafaka veya miras gibi konulara yönelik attığınız adımların sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kontrolünüzde olmayan gelişmeler sizi zorlasa da, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle keyfiniz yerine gelebilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle kurduğunuz iletişim size fikir verse de karar alarak, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün çalışma ortamınızda yoğun bir tempo olmasına rağmen beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Düşüncelerinizde düne oranla netleşseniz de henüz harekete geçmeye hazır olmayabilirsiniz. Fakat finansal olaylarla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günü hobilerinizeayırabilir, keyif aldığınız konularda fikir alış verişinde bulunabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişimde yaratıcılığınızı kullanarak, kendinizi ifade edebilirsiniz. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün boyunca zihinsel ve fiziksel bir yoğunluk yaşamanıza rağmen sonuç almakta zorlanabilirsinizAile ve eve dair konularda yaşanan hareketlilik bir yere varmasa da fikir alışverişinde bulunmak ve akılcı davranışlarla anlık çözümler bulmakta başarılı olabilirsiniz.