Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İşe, görev ve sorumluluklara dair alanlarda halen uğraşı içindesiniz. Geçtiğimiz aydan beri üzerinde ikilemde kaldığınız konularla ilgili artık nihai karar aşamasındasınız. Hayale kapılmadan değerlendirmelerinizi yapmaya gayret edin. Ayrıca sağlığınızla alakalı olarak üstünde durmadığınız şikayetlerinizi artık ciddiyetle ele almalı tedaviye yönelmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için gereken maddi kaynakları yaratmanız gerekmekte. İkna kabiliyetinizi, yetenek ve becerilerinizi öne çıkarmanız gerekmekte. Ayrıca bugün ticari,eğitim ve yolculukları içeren alanlarda atacağınız imzalarda dikkatli olmalı; detayları iyi okumalısınız. Akşam saatlerinde eş veya ortakla sorunlu zamanlar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geçen aydan beri üzerinde çalıştığınız proje, eğitime ait konular veya gelişiminize yardımcı olacak uğraşlarla ilgili son süreçte olabilirsiniz. Aklınızı karıştıracak durumlarla günün ilk bölümünde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Dağılmadan konuya odaklanmaya çalışın. Akşam saatlerinde ise ailenizdeki bireylerle aranızda çatışmalı konuşmalar geçebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kaygı ve endişeye düşüren birçok düşünce içindesiniz. Zihniniz adeta karmaşanın içinde gibi. Bilinçaltınızda kabul edemediğiniz konular yorucu olabilir. Pratik çözümler bulmaya çalışın. Burcunuzda ilerlemekte olan Güneş size destek verecektir. Akşam saatlerinde ise yaşadığınız bu gerginliklerin ardından nihai kararları alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bütçenizle ilgili düzenlemeleri yapmak için iyi bir zaman. Kafanızı ve hesaplarınızı karıştıracak gelişmelerin olması ilerisini görmenizi engel teşkil etmekte. Bilgi birikiminizi kullanarak pratik çözümler üretmeye yatkınsınız. Aile fertleri için akılda olmayan harcamalar sözkonusu. Akşam saatlerinde gayrimenkulle alakalı sürüncemede olanlar sonlanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi olaylara karşı gerçekçi olmaya davet etmekle birlikte günün enerjileri buna pek müsait değil. İşe ait konulardaki belirsizlilerden dolayı karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde içinde bulunduğunuz koşullarda önce gerilim yaratan sonra çözüm bulmanıza olanak sağlayan gelişmelere açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İç dünyanızda sorgulamalar içindesiniz. Eğitim, medya, hukuk, uluslararası konulardaki işlerinizle ilgili ikilemde kaldıklarınızla ilgili nihai karar aşamasındasınız. Akşam saatlerinden itibaren yaptığınız değerlendirmeler sonrasında çözüme daha yakın olabilirsiniz. Eksik bıraktığınız işleri ele alarak  kazanımlarınızı yeniden yapılandırmaya bakın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Grup çalışmaları, ekip işleri veya bağlı olduğunuz dernek faaliyetlerini içeren konular halen gündeminizde. Geçtiğimiz aydan beri sürüncemede kalan veya karar alamadığınız alanlarla ilgili son değerlendirmeleri yapabilirsiniz. Ancak sizin tam anlamıyla içinize sinmeyen durumlar olabilir. Akşam saatleri gerilime açık ancak sonrasında sonuçlanma var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda sorumluluklar oldukça fazla. Yüklerin altından kalkmak ve verimli sonuçlar alma peşindesiniz. Ancak aklınızı bulandıran ve emin olmadığınız gelişmelerden dolayı nihai karara varmakta zorlanmaktasınız. Size gelen bilgilerin kontrolünü yapmadan harekete geçmeyin. Akşam saatlerinde pratik çözümler üretebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı işler, eğitim, medya, hukuk alanındaki işlerinizi değerlendirmelere tabi tutmaktasınız. Sizi endişe ve kaygıya düşüren koşullardan dolayı karar almakta ve istediğiniz adımları atmakta zorlanmaktasınız. Karşınızdaki kişilerden gelen taleplerin buna etkisi olabilir. Günün ikinci bölümünde yapacağınız görüşmelerde çözüme yakınlaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Duygusal paylaşımlardan yana endişeli ve kaygı içindesiniz. Özgürlüğünüzü ve bireyselliğinizi kısıtlayan durumlarla karşı karşıya olmanızdan dolayı fazla düşünmektesiniz. Bugün karar almamalısınız zira yanılma payınız var. Finansal alanda adımlarınızı hesaplı atmaya bakın. Sorunlar nedeniyle ufak çaplı krizlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay nedeniyle bağlı olma durumunuz var. Kararsızlığınız, hayalci tavırlarınız karşınızdakiler tarafından eleştiriye uğramanıza sebebiyet verebilir. Ayrıca gayrimenkullere dair konularda ise bazı ikilemler içeren durumlar olabilir. Size gelen bilgilerin doğruluğunuz araştırmadan harekete geçmemelisiniz.