Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Toplumsal olaylara duyarlı olduğunuz, grup ve ekip çalışmalarında yer aldığınız bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize kararlı bir şekilde bağlı hareket edebilir; farklı düşünce tarzınızla öne çıkabilirsiniz. Ancak abartılı söylemlerden uzak durmanızda veya tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal yaşamda farklılığınızla, yaratıcılığınızı gösteren uğraşlarla gündemde ilk sırayı alabilirsiniz. Parasal alandaki sorunlarınıza alternatif çözüm yolları üretebilirsiniz. Yazılı sözlü alandaki yeteneklerinizi veya el becerisi gerektiren işlerdeki ustalığınızı ortaya çıkarmak için çaba harcayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Teknolojik işler, yurtdışı, eğitim ve medyayı içeren işlerle ilgilenmek ve işlerinizi geliştirmek için uygun bir gün. Ortak olduğunuz kişilerden veya otorite konumundakilerden alacağınız destekler olabilir. Beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Ancak yapabileceğinizden fazla sözler vermemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Alışılmışın dışında kazanç kaynakları yaratmak için harekete geçebilir veya düzenli elde ettiğiniz gelirlerle ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz.   Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerin sizi huzursuz etmesine izin vermemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; sizde yeni ufuklar açan ve vizyonunuzu geliştiren fırsatları getirebilir. Tanışacağınız kişiler, öğreneceğiniz bilgiler memnuniyet yaratabilir. Ayrıca ikili ilişkiler ve işbirlikleri açısından uzun vadeli olacak girişimleriniz olabilir. Hedefleriniz için bütçe yaratmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ekip çalışmaları, teknolojik işler, internet gibi uğraşlardan fayda sağlayabilirsiniz. Faaliyette bulunduğunuz konularda kendinizi bir üst noktaya taşıyacak donanımı oluşturabilirsiniz. Ayrıca eve ait alana yenilenme getirecek tadilat tamirat gibi işlerle de uğraşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Son günlerde artan sorumlulukların getirdiği yorgunluğu bugün artık üstünüzden atabilirsiniz. Size keyif veren uğraşlara yönelebilir; sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla zamanınızı geçirilirsiniz. Ayrıca grup çalışmalarının, arkadaşlarınızla paylaşacaklarınızın da yaşama bakışınızda olumlu etkisi olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ve süregelen düzenlerinizle ilgili değişimler olabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz günlerdesiniz. Ailenizin ihtiyaçlarına karşı mantıklı hareket edebilir; onlar için gerekli harcamalarda bulunabilirsiniz. Kira veya gelir getiren gayrimenkullerle ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün düşünce ve söylemleriniz farklılık içerebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili de yaşanacaklar sizde farkındalık yaratacak nitelikte olabilir. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili gelişmelerde kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Ancak karşınızdakiler sizin beklentilerinizi yükseltecek gibi davranabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal işler, ekip çalışmalarından elde edilecek gelirler veya yeteneklerinizle ilgili konular gündeminizde önem kazanabilir. Kontrolünüz dışında gelişen durumlara karşı  alternatif çözümler üreterek üstesinden gelmeye gayret edebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve bilgi paylaşımını içeren alanlarda trafiğiniz yoğun olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi kendinize güvenli kılmakta. Rahat ifadeleriniz ve düşünce aktarımlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Grup çalışmaları, ekip faaliyetleri ve derneklerle olan işleriniz olumlu gelişebilir. Toplumsal konularda ise öncü olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanıza çekilmek isteyebilir; kalabalıklardan uzak durabilirsiniz. Ayrıca iş ve sosyal yaşamda sorumluluklarınızla alakalı yükler sizi ruhen yorabilir. Gelecekte yapacaklarınızın plan ve hazırlıkları için de zihniniz dolu olabilir. Karşınıza çıkan kişiler veya fırsatlarla ilgili ise beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.