Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün burç değiştirecek Güneş ve Merkür; aşk, çocuklar, hobileriniz ve aileden gelen kaynakların yönetimine ait alanlarda size yeni meşguliyetler getirecektir. İlişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gün geçirebilirsinsiniz zira sizi aniden hareket geçirecek veya heyecana kapılmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Aileye, eve ait konularda ise beklenmedik sorunlar çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde bilinçaltınızı kurcalayan düşünceleri çözmenize olanak sağlayacak gelişmeler yaşayabilir; bazı farkındalıklar kazanabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkule ait konularda güzel gelişmeler duyabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş ve Merkür ailenize yeni mutluluklar getirebileceği gibi önümüzdeki günlerde dostlarınız, sevdiklerinizi evinizde ağırlayabileceğiniz ortamları daha sık yaratabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burç değiştiren Güneş ve Merkür; anlaşmalar, seyahatler veya eğitimle ilgili konuları daha fazla gündeminizde tutacaktır. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkileriniz ve iletişiminizi geliştirecek durumlar olabilir. Diğer bir yandan ise bugün hedef ve amaçlarınız için ani harcamalar yapabilir veya ailenizden istekleriniz için ihtiyacınız olan kaynağı ailenizden temin edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güneş ve Merkür önümüzdeki bir ay boyunca para evinizi aydınlatacaklar. Yeteneklerinizi kullanarak yeni kazanç kapıları yaratmak isteyebilir; aile kaynaklarınızı kullanarak yeni düzenler kurabilirsiniz. Bugün ise iş ve sosyal hayatınıza yenilik getirecek girişimler yaşanabilir. Diğer bir yandan ise hiç beklemediğiniz bazı gelişmeler fevri tepki vermenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuza geçen Güneş ve Merkür artık kendinizi özgüvenle, cesaretle ve tüm açıklığıyla ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Ancak bazı zamanlar fazla yönetsel veya kibirli davranışlar gösterebilirsiniz. Dikkat. Bugünün diğer gelişmelerine gelirsek eğer anlaşmalar, görüşmeler ve seyahatler adına olumluluk var. Ancak bilinçalatınızı kurcalayan ailevi meseleler ise huzursuz edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bilinçaltınızı, geçmişi ve kaygılarınızı içeren alana geçiş yapan Güneş ve Merkür sizi içten içe huzursuz kılabilir. Geri planda kalarak muhasebelerinizi yapabilir veya fedakarlıklarda bulunacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ise parasal durumunuzu rahatlatacak bazı fırsatlar elinize geçebilir. Arkadaş çevreniz ve ailenizle ilgili bir olay ise sizi duygusal olarak etkileyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İstek ve hedeflerinizi uygulamaya koymak için uygun koşullarınız var. İşbirliği içinde olmak yararlı olabilir. Ancak ortaklıklar ve ikili ilişkilerden kaynaklı durumlarda dikkatli olmanız gerekmekte. Bugün burç değiştiren Güneş ve Merkür önümüzdeki günlerde sosyal hayatınıza renk getirebilir; sizi faal kılabilir. Arkadaşlıklarınız, grup çalışmaları ve derneklerdeki işleriniz artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal alanınıza ilerleyen Güneş ve Merkür sizi toplum önünde parlamanıza olanak sağlayacak. Kendi gücünüzü, yaratıcılığınızı ve iş becerinizi ortaya koyabilir; itibar kazanabilirsiniz. Bugün ise kontrolünüz dışında kalmış işlikler ve işbirliklerine dair konuları yeniden ele alabilir; geliştirebilirsiniz. Eğitim ve medyaya dair alanlarda beklenmedik ve ani durumlar söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, medya veya inançlarınızı içine alan konulardaki gelişmeler artabilir. Burç değiştiren Güneş ve Merkür ufkunuzun gelişmesine, yeni bakışla yaşamı algılamaya ve yönetmeye itebilir. Bugün ise çocuklarınızla ilgili kararların maddi tarafı size endişe ve kaygı hissettirebilir. Ancak alacağınız desteklerle rahatlayabilir; pozitif düşünebilir ve adımlar atabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal paylaşımlar ve finansal işleriniz adına hareketli geçecek bir ay sizi beklemekte. Para yönetiminde söz sahibi olacak ve planlamaları yapacaksınız. Ayrıca işin içinde pazarlıkların olduğu işler de gündeminizde olabilir. Bugün ise ortağınız, eşiniz ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Karşınızdakilerin talepleri sizi ani tepki vermeye itebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuza geçen Güneş ve Merkür bir ay boyunca ikili ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin yaşantınızda öne çıkacağına işaret etmekte. Size güç getirecek; yükselmenizi ve ilerlemenizi sağlayacak fırsatlara da kavuşacağınız teklifler alabilirsiniz. Ayrıca beraberliklerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Bugün ise Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar adına güzel gelişmeler var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sağlık hanenize geçecek olan Güneş ve Merkür önümüzdeki ay oldukça meşgul ve yoğun olacağınızın habercisi niteliğini taşıyor. Görüşmeler, anlaşmalar, seyahatler sizin için önemli olabilir. Ayrıca bazılarınız için de tatil yapmak ve dinlenmek k için de fırsatlar ayağınıza gelebilir. Bugün sevdiğiniz kişi ile değerleriniz yüzünden çatışabilirsiniz.