Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yönünüzü bulmakta zorlanabilir, zihinsel anlamda sizi yoran duygu ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Kontrolünüz dışında yaşanacaklar başkalarına hizmet etmeye veya kendinizi geri planda tutarak hareket etmeye yöneltebilir. Hayallerinizi büyük tutmadan gerçekçi davranmaya çalışın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal engellere takılabilir, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmakla kalmayacak yerine getirmek için çaba sarf edeceksiniz fakat hem zihninizi hem de enerjinizi dağıtmadan bir alana odaklanmaya çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatın içinde bir çok konuda birden var olmaya çalışsanız da enerjiniz yeterli olmayabilir hemen dağılabilirsiniz. Sizi fedakârlığa iten olaylar karşısında nasıl hareket edeceğinizi kestiremeyebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişiler tarafından engellenebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, sözlerinizi yerine getiremeyebilirsiniz. Gündelik hayatın getirdiği sorumluluklar karşısında endişe duymak yerine akışta kalmak daha kolay olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde hareketlik yaşayabilir, ilişkilerden destek görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal paylaşımların yanı sıra mali konularla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi hem beklentiye iten hem de hayal kırıklığına uğramanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı düzenlemek ve bütçenizi korumak için istikrarlı davranmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşınızdakilerin kafasının karışık olması ve sizden büyük beklenti içinde olmaları sizi de kararsız ve yönsüz bırakabilir. Karmaşaya düşmenize neden olacak veya motivasyonunuzu etkileyecek durumlardan uzak durmalı, her şeyi kontrol altına almaya çalışmamalısınız. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün önceden belirlediğiniz programı gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gelen haberler, yolculuklarınızı ya da planlarınızı ertelemenize neden olabilir, ikilemde kalabilirsiniz.  Sağlınızdan veya yakınlarınızın ihtiyaçlarından kaynaklı gelişmelerden dolayı beklemede kalabilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Romantik ilişkilerde daldığınız hayallerden uyanmak zorunda kalabilirsiniz. Ekonomik sorumlulukların yükü ve aşırıya kaçmanız sonunda gerilimi neden olabilir. Bütün çabanıza rağmen girişimlerinizden sonuç alamayacağınızdan akılcı fikirlere kulak vermenizde fayda var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ev, aile veya gayrimenkulünüzle ilgili konularda beklentilerinizi yükseltecek veya hayal kırıklığına neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Çok fazla alana bölünmeden odaklanmayı başarabilirseniz; yaşamınıza dair düzenlemeleri birkaç gün içinde yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın çevrenize ve kardeşlerinize karşı hassasiyetleriniz artabilir. Ancak kontrolünüz dışında gelişecek durumların varlığı sizi zihinsel olarak yıpratabilir, kararsız kalmanıza ve planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Her şeye rağmen kontrolü ele alabileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi manevi değerlerinizle ilgili girişimlerde bulunmak istemenize rağmen hedeflerinize varmakta zorlanabilirsiniz. Gereğinden fazla harcama yapabileceğiniz gibi var olanı da planlı bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak duygusal davranma ihtimalinden dolayı karar almakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay, hassasiyet ve duyarlılığınızı arttırmakta. İlerleyeceğiniz yönü kesinleştirmeniz bugünlerde zor olabilir. Karşınızdakilerden beklentilerinizin gerçekleşmeyeceği ihtimalini göz önüne alarak plan yapmalı, mümkün olduğunca olayları akışına bırakmalısınız.