Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.09.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün karşıt burcunuza geçen Güneş, önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerin ve ortaklıkların hayatınızda önem kazanacağına işaret etmekte. Ancak enerjilerin henüz tam anlamıyla sizi motive edecek kadar etkide ve güçte olmamasından dolayı gün içinde işlerinizde ilerlemeyi yapmakta zorlanabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Gün içinde yaratıcılığınızı ve üretkenliğinizi kullanarak gelecekte yapılacak işlerin ön hazırlıklarını tamamlayabilirsiniz. Çocuklarınızın, sevdiklerinizin sizden beklediği ilgiyi gösterebilir; ihtiyaçlarının yerine getirmek için çaba harcayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde işiniz, sağlık ve yardımlaşma temaları yaşantınızda önem kazanacaktır. 

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Hayatın keyiflerine, yaratıcılık isteyen sanatsal çalışmalara,  ilişkilere ve işbirliklerine daha açık ve önem verecek olmanıza rağmen bugün eve, aileye ve sorumluluklara dair tamamlanması gereken işleri öncelikli olarak bitirme gayreti içindesiniz. Başlatacağınız yeni girişimlerin hazırlıklarına vakit ayırabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugün bir süredir zihninizi kurcalayan ve sizi huzursuz eden düşüncelere bir son verebilirsiniz. Mantığınızı da devrede tutarak alacağınız kararlar önümüzdeki günlerde yaşayacaklarınıza etki edecektir. Bu yüzden işbirliğine ve uyuma sizi taşıyacak şekilde hareket etmeye çalışın. Burç değiştiren Güneş; eve, aileye ve gayrimenkule dair işlerinize yeni bir süreç getirecektir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Finansal alanda yapacağınız değerlendirmeler, plan ve bütçeleme işlerinizi bugün tamamlamaya çalışmalısınız zira önümüzdeki günlerde yeni işbirlikleri ve girişimler gündeme gelecektir. Sabah saatlerinde üretken yönünüz ve analiz yapma yeteneğinizin artacak olması verimli işler çıkarmanıza olanak sağlayabilir. 

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Halen burcunuzda olan Ay; isteklerinizi ve planlarınızı gerçekleştirme, hem zihinsel hem de bedensel sağlığınızla ilgili kendinize vakit ayıracağınıza işaret etmekte. Güneş ile birlikte yeni bir dönemin başladığına şahit olabilirsiniz. Henüz tam anlamıyla koşulları netleştiremeseniz de belli bir düzen için kolları sıvayabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün burcunuza geçen Güneş; önümüzdeki bir ay boyunca sizi destekler nitelikte olacaktır. Kişiliğinizin özelliklerini tama anlamıyla ortaya koyabilir; ikili ilişkiler, işbirlikleri, sanatsal çalışmalar, beden sağlığınız ve güzelliğiniz adına yeni girişimler içine girebilirsiniz. Yeni süreçte yapacaklarınız için yer açmalısınız.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Kendi içinize çekileceğiniz; gerek özel ilişkilerinizi gerek iş hayatınız gerek işbirliklerinizi gözden geçireceğiniz ve bu konularda içsel deneyimler yaşayacağınız bir süreç sizi beklemekte. Kontrolü elde tutmanız ne olayları istediğiniz şekilde yönlendirmeniz kolay olmayabilir. Bugün ise eksik kalan işlerinize öncelik verebilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

İş hayatında yoğu ve yorucu geçen sürecin sonuna gelmektesiniz.  Üzerinize aldığınız sorumlulukları ve görevleri tamamladığınız veya teslim ettiğiniz bir gün olabilir. Gruplara ve topluma sunabilir; kazanç elde edebilirsiniz. Güneş; yeni hedefler belirlemenize, ekip çalışmalarına vakit ayırmanıza sosyal olarak aktif olacaksınız.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Medya ve hukuki alandaki işlerinizi tamamlamaya yönelik son çalışmalarınızı yapabilir veya yaptığınız ön hazırlıkları bugün tamamlayabilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınıza yeni bir soluk getirecek enerjilerin başlıyor olması; sizi bu alanlarda gözler önüne taşıyacaktır. Kariyer hayatında anlaşmalar, terfi ilgili yeni gelişmelere açıksınız.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Finansal konular, ortak olduğunuz gelirler,borç ve alacak hesaplarınızla alakalı tamamlanması gereken işlerinize vakit ayırabilir; son düzenlemeleri yapabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızı gözden geçirebilir; gündelik yaşantınızı olumsuz etkileyen yönüne çeki düzen verebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin maddi yönü artık sizi daha fazla ilgilendirebilir. Kuracağınız yeni bağlantılar olabileceği gibi var olanları yeniden düzenleyebilirsiniz. Ancak bu durum ufak çaplı krizlere neden olabilir. Uyum ve dengeden ayrılmadan gerçekleştirmeye çalışın. Eksik bıraktığınız işlerinizi belirleyebilir; tamamlamaya vakit ayırabilirsiniz.