Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Akşam saatlerine kadar elinizdeki işleri tamamlamakla uğraşsanız da sonrasında sosyal hayatınızda daha aktif olabilirsiniz. Önümüzde ki aylarda ilişkilerde, işbirliklerinde ve ortaklıklarda yoğun bir tempo olabilir. Bugün aşk hayatınızda sürprizler ve mutluluk verici gelişmeler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gün boyunca eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sosyal hayatınız hareketlenebilir. Eve, aileye ya da yatırımlara ait konularda ani gelişmeler yaşanabilir, beklentileriniz gerçekleşebilir. Bu ay çalışma ortamınızda işbirlikleri gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünü finansal konularda sorumluluk yaratan işlerinizi tamamlamaya ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız haberler sizi şaşırtarak ilişkilerde ani gelişmelere neden olabilir. Önümüzde ki günlerde aşk hayatınız hareketlenebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günü ikili ilişkileriniz veya anlaşmalarınızda yolunda gitmeyen sorunları çözmekle geçirebilirsiniz. Sonrasında yaşanan gelişmeler, ortak gelirlerin kullanımında bağımsız karar almanızı gerektirebilir. Bu ay aile ilişkilerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ekonomik konularda sürprizler yaşanabilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda tamamlamanız gereken işleri bitirmeye uğraşabilirsiniz, ilerleyen saatlerde  yeni anlaşmalar gündeminize gelebilir. İletişiminizde dikkatli olmalısınız. Yurtdışı, eğitim ve mahkemelerle ilgili sürpriz bir gelişme veya haber gelebilir. Önümüzde ki günlerde iletişim trafiği hızlanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Akşam saatlerine kadar sevdiklerinizin ihtiyaçları ile ilgilenebilir; eksik olduğunu düşündüğünüz yönleri düzenlemeye eğilebilirsiniz. Kontrolünüz dışı gelişebilecek olaylar finansal hoş sürprizleri de beraberinde getirebilir. Para kazanmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günü ailenizin eksik kalan ihtiyaçlarını tamamlamakla geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sevdiklerinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Eşten gelecek sürprizler sizi şaşırtabilir. Güneş’ in burcunuza geçmesiyle önümüzde ki ay; ilişkilerde ve yaşamınızda kontrolü ele alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün düşüncelerinize karamsarlık hâkim olabilir, kardeşlerin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise evinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanan ani gelişmeler kariyerinizde hoş sürprizlere neden olabilir, bu ay gizli ilişkiler ve işbirlikleri yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günü maddi konularda planlama yaparak ve eksik kalan işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. İletişiminiz hareketlenebilir, yolculuklara çıkabilirsiniz. Size keyif verecek ve şans getirecek ani güzel gelişmelere açıksınız. Arkadaşlar ve gruplar içinde parlayacağınız bir ay sizi bekliyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yorucu ve sorumluluklarla geçen birkaç günün artık sonuna geliyorsunuz. Akşama doğru kazançlarınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizden beklenmedik maddi destekler alabilirsiniz. Bu ay iş ve sosyal hayatınızda fazla göz önünde olabilir, dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Akşama kadar karamsarlığınız devam etse de sonrasında Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi ve isteklerinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Ani gelen haberler, işbirliklerinin, anlaşmaların ya da evliliğin yolunu açabilir. Önümüzde ki ay eğitimler ve uzun yolculuklar gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yarım kalan konuları tamamlamak için akşama kadar olan süreci kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Kazançlarda ki ani değişim hoş sürprizlere yol açabilir, akrabalardan güzel haberler alınabilir. Bu ay finansal konular ve duygusal paylaşımlar gündemde.