Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Güneş ve Venüs; önümüzdeki günlerde ortak olduğunuz gelirler, maddi manevi paylaşımlar adına yeni bir sürecin içine gireceğinize işaret etmekte. Kazanç elde etmek adına kararlı davranabilir, fayda sağlamaya yönelik hareket edebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda tutkulu olabilir; elde edemediğiniz şeyler adına stratejik ilerleyebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Karşıt burcunuza geçen Güneş ve Venüs; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına yeni bir dönemi başlatacaktır. Altı ay içinde üstünde durduğunuz konularla ilgili farkındalıklar kazanabilir; nihai kararları almaya yönelik hareket edebilirsiniz. Koşulları karşınızdakilerin belirliyor oluşu duygusal ve parasal krizlere veya dönüşümlere neden olabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Çalışma hayatınız, sağlık, günlük düzen ve alışkanlıklarınızı anlatan alana geçen Güneş ve Venüs önümüzdeki günlerde yaşantınızda değişimlere neden olabilir. Bedensel gerek zihinsel olarak oldukça yoğun ve aktif olacağınız bir süreç sizi beklemekte. İş hayatında planlı ve statejik ilerlemek isteyecek; paylaşımlarda ise tutkulu ve kararlı olacaksınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Burç değiştiren Güneş ve Venüs; aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz ve hayattan aldığınız keyiflerde size yeni koşullar getirecektir. Farkındalık yaratan gelişmeler sayesinde duygularınız derinleşebilir; istekleriniz için hırsla hareket edebilirsiniz. Tutkulu olmanın yanı sıra kararlı adımlar atmanıza neden olacak olaylar da yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ev, gayrimenkul, aile hayatınız ve kariyerinizde değişime neden olacak ve oluşumlar yaratacak gelişmeler içindesiniz. Güneş ve Venüs, size gerekli olan motivasyonu verecek; koşulları hazırlayacaktır. Bilinçaltınızda tutkuyla istediklerinize ulaşmak için kararlı adımlar atabilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlar getirecek fırsatları değerlendirin

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Burç değiştiren Güneş ve Venüs sayesinde zihinsel anlamda üst seviyede konsanrasyon sağlamanıza neden olabilir. Gerek anlaşma ve sözleşmeleri içeren konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı ve stratejik ilerleyebilirseniz başarılara imza atabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkileriniz ise derinleşebilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Yeni girişimlerde bulunduğunuz bir ayın ardından artık işin parasal boyunu geliştirme zamanı geldi. Burç değiştiren Güneş ve Venüs; size bu alanda sistem kurmanıza, bütçe yapmanıza veya yeteneklerinizi ne şekilde ortaya çıkaracağınıza yardımcı olacaktır. Tek başına ilerlemek yerine ortaklaşa işlerden ve işbirliklerinden daha verim alabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Burcunuza geçen Güneş ve Venüs gerek kişisel gerek ilişkiler alanda size kendinizi daha rahat ifade etme ve ipleri elinize alma fırsatı getirecektir. Kendinize güvenin artmasıyla girişimde bulunabilir; kararlı ve emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca fiziksel güzelliğinizle öne çıkabilir; beğen toplayabilirsiniz. Aştan yana şans var.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Burç değiştiren Güneş ve Venüs; önümüzdeki günlerde oldukça fazla iç gözlem yapacağınıza işaret etmekte. Yaşadığınız koşulları değerlendirebilir; gelecekte yapacaklarınızın ön hazırlıklarını tasarlayabilirsiniz. Ancak ilişkiler ve işbirlikleri adına duygusal olarak zorlanacağınız bir süreç olabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Güneş ve Venüs ile birlikte sosyal hayatınız hareketlenebilir. Dernek işler ve ekip çalışmaları adına yoğun geçecek bir süreç içine girebilirsiniz. Dostlarınızla derin paylaşımlarda bulunabilir; yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatında ise hedeflerinizi gerçekleştirmek için tutkuyla hareket edebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugünden itibaren burç değiştiren Güneş ve Venüs ile iş ve sosyal hayatınızda sizi yoğun bir süreç beklemekte. Dönüşe ve değişime yönelik gelişmeler yaşayabilir; uzunca bir süredir irdelediğiniz düşünceleri artık belli bir zemine taşıyabilirsiniz: Güçlü ve nüfuzlu kişilerle bira araya gelebilir; desteklerini alabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Hayattan beklentilerinizi irdelemenize ve görüşleriniz doğrultusunda hareket etmenize olanak sağlayacaktır. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medya alanındaki işleriniz daha rahat akabilir; yeni gelişmelerin getirdiği dönüşümlerle ilgilenebilirsiniz. Güçlü ve size fırsatlar getirecek önemli kişilerle tanışabilirsiniz.