Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Akışa uygun ilerleyeceğiniz bir gün sizi beklemekte...Duygusal olarak yönsüz kalmanın yanı sıra sizin dışınızda gelişecek olaylara açık olabilirsiniz. Ailenize, yakın çevrenize fedakarca davranacağınız gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha da derinleşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinize ulaşmanız bugün her zamankinden zor olabilir zira sizi kararsız ve yönsüz bırakacak etkiler altındasınız. Günün ilk bölümünde sağlığınız ve tamamlanması gerekenlerle uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ilişkiler ve parasal paylaşımların daha önem kazanacağı bir sürece adım atacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal yaşamda daha göz önünde olabileceğiniz koşullar var. Ancak sizi ikileme, hayale veya hayalkırıklığına uğratabilecek gelişmelere de açıksınız. Akşam saatlerinden sonra burç değiştiren Güneş önümüzdeki günlerde çalışma düzenleriniz veya sağlığınızla alakalı alanı hareketlendirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde hayatı algılayışınız ve yorumlayışınız duygularınızın etkisi eşliğinde olmakta. Gerçekçi değerlendirmeler yerine hissettiğiniz gibi yaşamaktasınız. Bu durumdan dolayı da beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ise aşk, çocuklarınız ve hobileriniz gündeminizde önem kazanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gerek duygusal gerekse de finansal paylaşımlarınızda inişli çıkışlı durumlar olabilir. Kararsız kaldığınız koşulların yanı sıra hiç beklemediğiniz gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş önümüzdeki ay eve, aileye ve gayrimenkullere dair alanlarda size yeni oluşumlar getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkiler ve işbirliklerinize vurgu yapmakta. Karşınızdaki kişilerin kararsızlıkları, hayalleri sizi de etkileyebilir. Herşeyi en detayına değin planlamak isterken bunu gerçekleştiremeyebilirsiniz. Burç değiştirene Güneş ise eğitim, yolculuklar ve anlaşma gerektiren işlerinize yeni soluk getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün planlarınızı istediğiniz gibi uygulamak zor olabilir. Ya sağlığınız ya da sizi yönsüz bırakan koşullar nedeniyle günden verim sağlayamayabilirsiniz. Ancak muallakta kalan işlerinizle de ilgili son dakika haberleri gelebilir. Burç değiştiren Güneş ise kazançlarınız harcamalarınıza ivme kazandırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Akşam saatlerinde burcunuza geçecek olan Güneş; bir ay boyunca sizi desteler nitelikte olacaktır. Kendi gücünüzü ve isteklerinizi gerçekleştirmenize destek verecektir. Bugün ise gerek aşkta gerek çocuklarla olan bağlarınız etkileyecek gelişmelere açıksınız. Şefkatiniz ve duyarlılığınız yüksek seyredebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve, aileye ve yerleşime konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ancak koşulların değişkenliği ve belirsizliği sizi hızlı ve kararlı hareket etmekten alıkoyabilir. Bazı fedakarlıklar veya vazgeçmeler söz konusu olabilir. Burç değiştiren Güneş ise iç dünyanıza dönmenize ve irdelemenize fırsat sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yakın çevre, kardeşlerle ilgili gelişmeler gündeminizde önem kazanabilir. Onlara karşı dha duyarlı ve fedakarca yaklaşabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalarınız, seyahatler veya eğitimle ilgili alanlardaki işlerinize belirsizlikler hakim olabilir. Burç değiştiren Güneş ile önümüzdeki zamanlarda hedeflerinize odaklanacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parasal alanda inişli çıkışlı geçecek bir gün sizi beklemekte. Alacaklarınızı belirlenen zamanda tahsil edemeyebilir veya ummadığınız bir ödemeyi elde edebilirsiniz. Ancak koşulların değişkenliğinden dolayı önemli kararları bugün almamanızda fayda var. Önümüzdeki ay; iş ve sosyal hayatta öne çıkacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi ve isteklerinizi daha rahat ortaya koymanıza olanak sağlayacaktır. Her ne kadar kararsızlık hissetseniz dahi iç sesinizi dilmeyerek hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Güneş ile yurtdışı, eğitim ve hukuki konulardaki işleriniz önem kazanabilir.