Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (23.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca Ay boşlukta olduğundan girişimlerde bulunmak için uygun olmayabilir. Fakat özellikle ikili ilişkilerde, işbirlikleri ve ortaklıklarda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren yeteneklerinizi kullanabilir,  ekonomik kazançlarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Son bir iki gündür içten içe huzursuzluk yaşamış ve tepkilerinizi açığa çıkarmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinden itibaren burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; artık kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayabilir. İş arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla ani sorunlar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Oldukça hareketli ve yoğun geçen bir süreçten sonra gün içinde arkadaşlarınızla beraber durum değerlendirmesi yaparken, çatışmalar yaşayabilir, birden gerilebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde maddi manevi değerlerinizle ilgili bir sorgulama dönemine girebilir, güven ihtiyacınız artabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilikten sonra enerjinizin düşmesiyle birlikte aile hayatınızda sorunlar yaşayabilir, bir anda her şeyden vazgeçmek isteyebilirsiniz.   Akşam saatlerinde kendinizi daha güvende hissedebilir, arkadaşlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün içinde başlangıçlardan uzak durarak var olan krizleri sonlandırarak, işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İetişim trafiğinde yaşanan ani aksaklıklar sözlü tartışmalara neden olabilir. Sosyal medya da kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik başlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Zorlu ve enerjik geçen birkaç günden sonra bugün finansal konularda durum değerlendirmesi yapabilir, emeklerinizin karşılığını alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz. Fakat ani gelişen krizleri ekonomik dengenizi bulmakta zorlanmanıza neden olabilir. Ancak akşam saatlerinde dinlenmeye zaman ayırabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yakın ilişkilerinizde ve sevdiklerinizle ilgili konularda nihâi kararlar almak zorunda kalabilir, attığınız adımların sonuçsuz kalmasından dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmaktansa durum değerlendirmesi yapmanızda ve yarım kalan işlerinizi tamamlamanızda fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Son günlerde hareketli olmanıza rağmen bugün sakinleşip durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var. İş arkadaşlarınızla yaşanan çatışmayı gidermek için çaba sarf edebilirsiniz fakat gizli ilişkilerin ya da kulislerin açığa çıkması sizi zor duruma düşürebilir. Akşam işbirlikleri ön plana çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Romantik ilişkilerde yaşanan gelişmelerin sonuçlarını almak için durum değerlendirmesi yapmalı, fevri hareket ederek sevdiklerinizden vazgeçmemelisiniz.  Yaptığınız yatırımların tehlikede olduğunu düşünmeniz sizi telaşlandırabilir. Günün ilerleyen saatlerinde kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşamınızı ilgilendiren konularda fazlasıyla kontrolcü davranabilir, değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Son günlerde iş ve aile hayatınızda yaşanan hareketlilik ve gerilim sizi yorduğundan tahammülsüzlük gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyiflerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün çevrenizle iletişim kurarak yaşananların değerlendirmesini yapmalı, yeni girişimlerde bulunmak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Fakat ani gelen haberler gerilime yol açarak, sert söylemlere yol açabilir. Keyifli bir akşamın programını yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi değerlerinizle ilgili krizler, yeteneklerinizi ve harcamalarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Kontrol edemediğiniz giderler sizi bunaltsa bile akşam saatlerinden itibaren yakın çevrenizden destek bulabilirsiniz. Güven ihtiyacınızın arttığı bu süreçte kendinizi ifade etmeye başlayabilirsiniz.