Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 23.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yorucu ve yoğun bir gün geçirebilir, tamamlamanız gereken işlere odaklanabilirsiniz. Sabah saatlerinde ertelemeler ve hayal kırıklıkları yaşasanız bile sonrasında iş ve sosyal hayatınızda ki güçlü kişilerden alacağınız destekle yolunuza devam edebilir, tecrübelerinizi akılcı kararlarla kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaşamdan keyif aldığınız alanlara ve hobilere yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili önemli kararlar alarak uygulamaya başlayabilir ya da aşk ilişkilerinde size mutluluk verecek gelişmeler yaşanabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikir birliği yaparak girişimlerde bulunabilir, tecrübelerinizi sevdiklerinizle paylaşarak onlara faydalı olmaya çalışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ev işleri, temizlik, dolap düzenleme gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenize hizmet etmek isteyebilir veya ebeveynlerin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler hayal kırıklığı yaratsa bile sonrasında finansal açıdan güçlü kişilerin desteklemesiyle akılcı yatırımlara yönelebilir, krizleri çözebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde aldığınız haberler hayal kırıklığına yol açabilir ya da günlük programınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra ise olaylar lehinize gelişmeye başlayabilir. Eşiniz, ortağınız, veya işbirliği yaptığınız kişilerden destek alabilir, sizin için önemli anlaşmalar yapabilir, daha önceden başladığınız ama sonuçlandıramadığınız girişimleri tamamlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik gelirlerinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına uğramanıza neden olsa da sonrasında akılcı ve maddi açıdan kârlı çıkabileceğiniz kararlar alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayarak daha başarılı sonuçlar alabileceğiniz girişimlerde bulunabilir, tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; hem ilişkilerde hemde hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabileceğinizi işaret etmekte. Sabah saatlerinde yakın ilişki de olduğunuz kişilerden dolayı hayal kırıklığı yaşasanız bile öğleden sonra kendinizi daha güçlü hissedebilir, sevdiklerinizin de desteğiyle size başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hareketli ve keyifli geçen bir hafta sonundan sonra kendi içinize kapanabilir, korkularınızla ve endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunuz bugün sabah saatlerinde beklentileriniz karşılanmadığı için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat ailenizden alacağınız güçlü destekle akılcı davranmayı başarabilecek, girişimlerinizi planlayabileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk saatlerinde arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplar beklentilerinizi karşılaşamayabilir ve bir süre için kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Fakat sonrasında aldığınız haberler kendinizi güçlü hissetmenizi ve geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için aldığınız kararları uygulamanızı sağlayacaktır. Akılcı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Haftaya iş ve sosyal hayatınızla ilgili önemli kararlar alarak başlayabilirsiniz. Gerçi bir süre için kafanız karışık olabilir ve henüz ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde özellikle maddi konularda kendinizi daha güçlü hissedebilecek, hedeflerinizi gerçekleştirebilecek girişimlerde bulunabileceksiniz. Daha önceki tecrübeleriniz size ışık tutabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde görüş ve düşüncelerinizden dolayı kafanız karışık olabilir, kendinizden emin olmakta zorlanabilirsiniz. Fakat sonraları kendinize olan güveninizi kazanarak kararlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz. Geçmişten gelen ve size keyif veren konularla tekrar ilgilenmeye fırsat bulabilir, deneyimlerinizi yeni girişimlerinizde kullanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularla ilgili endişeleriniz günün ilk saatlerinde kafanızı meşgul edebilir, kendinizden emin olmakta zorlanabilirsiniz. Fakat kadersel gelişmeler gücünüzü kazanmanıza destek olarak, kararlı davranmanızı sağlayabilir. Eskiden beri süregelen krizleri çözmek için önünüze gelen fırsatları çözmek için akılcı bir tutum izleyebilir, beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; gelişmeleri kontrol etmekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Karşınızdakilerin beklentilerini karşılayamamanızdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınızdan ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan alacağınız destekle kendinize güveninizi kazanabilirsiniz.