Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Öğle saatlerine kadar rehavet içinde olabilir veya eksik kalan işleri tamamlamaya gayret edebilirsiniz zira sonraki süreçte değişen koşullar sizi daha sorumluluklar altına alacak. Görevlerinize, iş ve sosyal hayatın gerekliliklerine odaklanabilir; ciddi ve gerçekçi hareket edebilirsiniz. Kararlılıkla hedeflerinize odaklanabilir; hırsla ve azimle yapılması gerekenler için çaba içine girebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde planlarınızı istediğiniz hızda ilerletmeniz pek mümkün görünmüyor. Önemli iş ve girişimlerinizi öğleden sonraki süreçte başlatmanız lehinize olacaktır. Aradığınız huzur, güven ve istikrar ortamını bulmanıza olanak sağlayacak koşullar sayesinde hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim, yolculuklarla ilgili gelişmeler önem kazanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İlişkilerin, işbirliklerinin sizi meşgul eden iletişimsel ve zihinsel boyutundan çıkıyorsunuz. Maddi yönü veya sorumlulukları hatırlatan tarafı sizi daha fazla meşgul etmekte. Birşeyler için elinizi taşın altına koyacak olmanız veya sizden talep edilen görevler ufak çaplı krizlere neden olabilir. Ayrıca var olan kaynaklarınızı, ortak olduğunuz gelirler yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde planlı programlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerine daha yatkın kılacak ve bu konudaki yeni gelişmelerle meşgul edecektir. Karşınızdaki kişilerin sorumluluklarını yerine getirmesini bekleyebilir, sizin yüklerinizi hafifletmeleri için çaba içinde olmalarını isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatın keyif veren tarafını bir kenara bırakarak sorumluluklarınıza dönmektesiniz. Daha planlı programlı hareket edeceksiniz. Edindiğiniz bilgiler sonucunda tecrübelerinizi yararlı olacak girişimler için kullanabilir; görevlerinize ciddiyetle odaklanabilirsiniz. Kararlılık ve yönetimi ele alma gücü sayesinde hedeflerinize ulaşmak daha kolay.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev, aile veya kariyeriniz için uğraştığınız birkaç günün ardından artık hayatın size keyif verecek tarafını yaşama isteğindesiniz. Ancak sorumluluklarınızdan kurtulmanız mümkün görünmüyor. Belli bir oranda her ikisini de dengelemeye çalışabilirsiniz. Sevdiklerinizle günü değerlendirirken maddi manevi istek ve arzularını yerine getirme gayretinde olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde günün programını oluşturamayabilir kendinizi zihnen dağınık hissedebilirsiniz. Öğleden sonra ise daha sorumlulukların bilincinde olacak; eviniz, aileniz için yapılması gerekenler için yönetimi ele alacaksınız. Bir gayrimenkul, yerleşim değişikliği, tamirat ve tadilatlarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinden gelecek istek ve talepleri yerine getirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde eksik kalan işlerin tamamlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda planlı programlı olmanızı gerektiren koşullar içine gireceksiniz. Çevrenizle ilgili durumlarla meşgul olabilir, eğitimle alakalı bir girişimde bulunabilirsiniz. Çalıştığınız projelerle ilgili verimli çalışmalar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi istek ve arzularınızı belirlemekle geçen birkaç günün ardından artık uygulama aşamasına geçiyorsunuz. Kaynaklarınızı ve kazançlarınızı ne şekilde yöneteceğinize dair düzenlemeler yapabilir, harcamalarınızla ilgili kısıntıya gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak kendinize yeni gelirler yaratmanın yolları üzerine odaklanabilirsiniz. Ailesel konularda yeni yapılanmalar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Öğle saatlerine kadar hale kendi içi dünyanızda yolculuğa devam ediyorsunuz. Sonrasında burcunuza geçen Ay ile birlikte kendi arzu ve hedeflerinize odaklanabilir;  isteklerinizi rahat ifade edebilirsiniz. Sorumluluklarınızın artmasına neden olacak girişimlerde bulunabilir, ikili ilişkilerinizde sizi rahatsız eden konuları çözmek için öncülük edebilirsiniz. Ancak fazla baskıcı olmaktan kaçının.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde gruplar ve ekip çalışmalarında eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir; elde olanları bitirmeye çalışabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde kendi içinize çekilebilir, ruhunuzun derinlerine zihinsel yolculuk yapabilirsiniz. Elde etmek istedikleriniz, beklentileriniz, hayalleriniz, hayal kırıklıklarınız, yapmış olduğunuz veya uğradığınız haksızlıklar üzerine düşünebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde dağınık olabilir; ilerlemek istediğiniz yönü belirlemekte zorlanabilirsiniz. Ancak tamamlanması gereken işleri de bitirebilirsiniz. Öğleden sonra kararlılık kazanacak olmanız hedeflerinizi yeniden ele almanıza, gerçekçi değerlendirmelerle birlikte programlı hareket etmenize yardımcı olabilir. Gruplar, dernekler ve arkadaşlarla birlik içinde olacaksınız.