Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yakınlarınıza yardımcı olarak ve tamamlanması gereken işlerle uğraşarak günü geçirebilirsiniz. Finansal konularda yaşadığınız endişeleri gidermenizi sağlayacak detaylı planlar yapabilir, size destek olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sahiplenici ve kontrol edici tavırları sizi huzursuz etse de bir yandan da işlerinizin rahat ilerlemesini sağlayabilir. Keyifleriniz, hobileriniz veya çocuklar için onların maddi manevi desteğini alabilirsiniz. Yatırım amaçlı harcamalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün detaycı ve planlı davranabilir, çalışma ortamınızda halledilmesi gereken işlerinize konsantre olarak, belli bir program dahilinde ilerleyebilirsiniz. Kendinizden beklentilerinizin yüksek olması bedeninize fazla yüklenmenize neden olabilir. Evinizde sizi mutlu eden saatler geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizin işlerini halletmeye çalışabilirsiniz. Yakın çevre ziyaretleri ya da çocuklarınız ve kendiniz için alış veriş yapmak günün uğraşları arasında olabilir. Alacağınız haberlerden mutluluk duyabilir, günü sosyal medya da geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gelirlerinizde bir artış olabilir ya da yaptığınız alış verişlerde kârlı çıkabilirsiniz. Ailenin de desteğiyle bütçenizi düzene sokabilir, kazançlarınızı en verimli haliyle değerlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizin sizi başarılı kılacağı ve olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir zamanda olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kişiliğinizin, becerilerinizin farkında olarak attığınız adımlar da kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Yaşamınıza dair isteklerinizin gerçekleşmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade edebilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Yüksek konsantrasyon gereken zihinsel çalışmalarda başarı sağlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Endişelerinizden kurtularak iç huzuru yakalayabileceğiniz çalışmalar yapabilir, dileklerinizin farkına varmadan yerine gelmesinden dolayı mutluluk duyabilirsiniz. Kendi içinize dönebilir; çevrenizde ihtiyacı olanların yardımına koşabilir; kendinizi adayarak hizmet edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaptığınız planların gerçekleştiğini görmek, hedeflerinize vardığınızı fark etmek sizi mutlu edebilir, Arkadaşlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilir, grup çalışmalarında atak ve girişken davranabilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunurken detaylı programlar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Özellikle sabah saatlerinde yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları alabilir, olayların beklediğiniz gibi ilerlemesinden dolayı kendinizi başarılı hissedebilirsiniz. Kontrol dışı gelişmeler veya gizli düşmanlıkların sizi yormasına izin vermeden işlerinizi planladığınız gibi yürütebilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çok akılcı ve planlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizle dikkatleri üstünüzde toplayabilir ve çevrenizden takdir görebilirsiniz. Gelecekle ilgili düşüncelerinizi etraflı ve detaylı bir şekilde değerlendirebilir, hedeflerinize adım adım yaklaşmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular üzerinde yapılacak çalışmalar kariyeriniz için önem taşıyabilir. Eşinizin ya da ortağınızın gelirlerinde artış yaşanabilir, komisyon, faiz gibi kazançlar elde edebilirsiniz. Duygusal olarak sizi anlayan kişilerle bir araya gelmeniz paylaşımlarda bulunmanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sizi destekleyen kişilerin varlığı işlerinizin hallolmasını sağlayabilir. Fazla çaba sarf etmeden başarı elde edebilir ya da başarıyı ve kazancı paylaşabilirsiniz. İlişkinizde yaşanacaklar hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir. Plan yaparken başkalarının düşüncelerine başvurabilir hatta danışmanlık alabilirsiniz.