Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü iki farklı etkiler altında yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde finansal konular, alacak ve ödemeler gündeminizde yer alırken öğleden sonra düşünsel alanda kendinizi geliştireceğiniz koşullar oluşacak. Yaratıcılığınızı arttıracak enerjiler altında olmanız hayallerinizin peşinden gitmenize neden olabilir. Bu hayalleriniz maddi manevi gelişebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizi gerek istekleriniz gerek ilişkileriz gerek yaratıcılığınız konusunda rahat ifade edeceğiniz enerjiler içindesiniz. Romantik duygularınız artabilir; hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Öğleden sonra ise değişen dinamiklerle birlikte finansal gelişmeler gündeminize birden bire giriş yapabilir. Yeteneklerinizi kazanca dönüştüreceğini fırsatlar olacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk yarısında kendinizi ortaya koymakta çekimser kalabilir; geri planda ön yapacaklarınızın ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde istediğiniz hızda ilerlemek zor olsa da öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile güç kazanabilirsiniz. İletişiminiz artabilir; kendinizi gerek sözel olarak rahat ifade edebilir; bedensel olarak ise aktif ve dinamik hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde kendiniz adeta hayal aleminde hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizin artmasına veya isteklerinizi gerçekleştirmenize yol açacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak içinde bulunduğunuz enerjiler koşulların tam anlamıyla şekillenmesine engel teşkil edebilir. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda eksik kalan veya tamamlanması gereken uğraşlar sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. İstediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Ancak öğleden sonra değişen koşullarla birlikte hareket kazanacak daha aktif olacaksınız. Gruplar içinde iletişimi arttırıcı ve bağlarınızı yenileyecek durumlar söz konusu.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelecekle ilgili hedef ve beklentilerinizi yeniden değerlendirip ön hazırlıklarınızı ve planlama yapabilirsiniz. Öğle saatlerine kadar hiçbir girişimde bulunmamaya çalışın zira koşullarınız henüz şekillenmemiş olabilir. Bugün ayrıca ortaklıklarınız, işbirliklerinizle ilgili sizi fedakar ve anlayışlı olmaya çağıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınız hareketlenecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda sizi ufak çaplı da olsa krize iten durumlarla sabah saatlerinde uğraşabilirsiniz. Bugünlerde güvenirliğinizi kanıtlamanıza neden olacak gelişmeler canınızı sıkmış olmuş olabilir. Değişen ve sizde farkındalık yaratan koşullarla birlikte kendinize öğleden sonra çeki düzen vermek daha kolay olacaktır. Ayrıca mesleki konularda belirsizlikler ve fedakarlıklar söz konusu.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerinizde sorguladığınız güven ve sadakat temaları artık yerini yavaş yavaş işin maddi boyutuna bırakmakta. Son birkaç gündür yaşadığınız hayal dünyasından öğleden sonra sıyrılabilirsiniz. Mantığınızı ve bilgi birikiminizi kullanarak gelişmeleri takip edebilirsiniz. Belli bir düşünce stratejisi oluşturarak izleyeceğiniz yol ve yöntemleri belirleyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk saatlerinde iş hayatınız, günlük yaşantınıza dair uğraşlarınız ve sağlığınızla ilgili konularla daha fazla meşgul olabilirsiniz. İstediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanacağınız gibi eksik bıraktıklarınızla yeniden ilgilenme fırsatınız olabilir. Öğleden sonra ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri gündeminizde öne çıkabilir. Koşullar size bağlı olmasa da net olmaya bakın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gerek aşka hayatınızda gerek çocuklarınızla olan işliklerinizde fedakarlık yapmaya ve anlayışlı olmaya meyillisiniz. Sabah saatlerinde içinde bulunduğunuz koşulların sakinlik içermesi sizi de olumlu etkiler altında tutacaktır. Öğleden sonra değişen dinamiklerle birlikte yaşantınıza hız ve hareket girebilir. Gün içindeki programlarınızda ve sağlığınıza ait konularda gelişmeler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye ve özellikle babanızı ilgilendiren konularda daha anlayışı ve duyarlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sabah saatlerinde sukunetinizi koruyarak ve olgun davranarak ilerlemek yararlı olabilir. Öğleden sonra ise neşenizi ve coşkunuzu yeniden kazanacağınız gelişmeler içine gireceksiniz. Gerek eğitim, gerek arkadaşlıklar gerekse de aşk hayatınız hareketlenebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Üzerinde ısrarla durduğunuz veya inat ettiğiniz düşüncelerinizden artık sıyrılabilirsiniz. Edineceğiniz yeni bakış açısı veya çok yönlü düşünmenin getirdiği alternatif fikirler eşliğinde hareket edeceksiniz. Eve, aileye, gayrimenkule veya işe dair konulardaki gelişmeler sizi günün ikinci yarısında daha fazla meşgul edecektir.Tadilat, tamirat gibi uğraşlarınız da olabilir.