Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve ve aileye dair konular bugün de sizi meşgul edebilir. Gelirlerinizi ve yatırımlarınızı değerlendirmek, kendinizi sağlama almak için adımlar atabilir, kontrollü riskler alabilirsiniz. Duygusallığınızın artmış olması kimi zaman ani tepkiler vermenize neden olabilir; kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gayrimenkul ve ticari anlaşmalar imzalamak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilgili gelişmeler duygusal davranmanıza neden olabilir. Düşünceleriniz ve ifadeleriniz anlık değişebilir; tepkilerinizi duygularınıza göre verebilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve anlaşmalarla ilgili girişimlerinizde engellemeler yaşayabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların baskısıyla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Harcamalarınızı yaparken gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmelisiniz.  Bütçenizi dengelemek ve kendinizi güvende hissetmek için içten içe planlar yapabilir, gizli kaynaklardan destekler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tepkileri farkındalıklara yol açabilir; değerleriniz üzerinde etkili olabilir. Fakat girişimlerinizde karşılaşacağınız finansal baskılar çatışmalara yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kendinizi ifade etmek, duygu ve düşüncelerinizi göstermek isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan ani gelişmeler tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir, rekabetetmenizi gerektiren konular gündeme gelebilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi engellese de geleceğe dair hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızda şefkat ve koruma duyguları harekete geçmiş durumda. Yardıma muhtaç olanlara karşı oldukça duyarlısınız. Hayata bakışınızı değiştirecek gelişmeler içsel sorgulama yaptırabilir. Üstünüzde ki baskılardan dolayı sessiz kalabilirsiniz ancak harekete geçmek için uygun zamanı bekliyorsunuz. Kariyerinize dair planlarınızı gerçekleştirmek için gizli destekler alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedefleriniz doğrultusunda ilerlerken duygularınıza da kulak vermeniz gerekebilir, arkadaşlarınızı korumak ya da yardımcı olmak için harekete geçebilirsiniz. Maddi konularda aniden çıkabilecek gelişmeler bir süre için endişeye kapılmanıza neden olsa da üstesinden gelebilecek durumdasınız.  Fikir alış verişinde bulunmanız üstünüz de ki baskıyı azaltabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatın içinde aktif rol alabilir; yoğun bir tempo içinde günü geçirebilirsiniz. Eşin, ortağın ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin beklenmedik tutumu karşısında ani tepkiler verebilir; duygularınıza kapılarak hareket edebilirsiniz. Alacağınız finansal destekler, yeni stratejiler belirlemenizi sağlayabilir. Ama aileniz girişimlerinize onay vermeyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek alabilir, işbirliklerinin ve fikir alış verişlerinin faydasını görebilirsiniz. Hayata bakışınızın duygusallık içerdiği şu günlerde hislerinizle ve hayallerinizle hareket edebilirsiniz. İşiniz veya sağlığınızdan kaynaklı bir durum gelecekle ilgili hedeflerinizde anlık endişelere yol açabilir. Kendinizi ifade ederken baskılarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlar içinde bulunduğunuz krizlere çözüm getirebilir, beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız fikirlerle girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle gayrimenkullerle ilgili aldığınız riskler karmaşaya neden olabilir, tepkilerinizi ve gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gelirinizin yetersiz kalması atacağınız adımları engelleyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşınızdaki kişilerin taleplerini ve hassasiyetlerini göz önüne alarak davranmanız gerekebilir. Ailevi konularda aniden ortaya çıkan ve tepki vermenize yol açan gelişmeler farkındalığınızı arttırabilir; otoriter tavrınız üzerinde etkili olabilir. Sevdiklerinizin desteği ile doğru işbirliklerine yönelebilir, fikir alış verişlerinden kârlı çıkabilirsiniz. Fakat istekleriniz için fazla bastırmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlendiği ve sorumluluklarınızı paylaştığınız bir gün olabilir. Ani gelen haberler farklı stratejiler geliştirmenizi gerektirebilir, tepkilerinizi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.  Otorite konumundaki kişilerden gelen baskılar ruhsal sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, ailenin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşamdan daha fazla keyif almak için atacağınız adımlar gelir dengenizin bozulmasına ve girişimlerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Anlık çözümler yerine uzun vadeli düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda aradığınız şefkati bulmakta zorlanabilir; kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.  Fakat yakın çevrenin de desteğiyle kendinizi ifade ederek yardım alabilirsiniz.