Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü iki farklı ruh hali içinde yaşayabilirsiniz. Akşamüstüne kadar olan süreçte duygusal anlamda gergin olabilir ve huzuru yakalamakta zorlanırken ilerleyen saatlerde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bütçenizi aşan harcamalarınızda içten içe sizi rahatsız edebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınızdaki kişilerle, eşinizle, dostunuzla aradığınızı huzurlu ortamı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Koşulları başkalarının belirliyor oluşu onlara tabi olmanızı gerektirebilir. Akşamüstünden sonra ise değişen dinamiklerle parasal konuların gündeme geleceği gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Zorlu geçen bir haftanın ardından günü hem zihinsel hem de bedensel anlamda dinlenmeye ayırabilirsiniz. Ancak bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler sizi içten içe huzursuz kılmaya devem edebilir. Günün ikinci yarısında ise ilişkiler, evliliğiniz veya işbirliklerine ait gelişmeler önem kazanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Derin paylaşımların arttığı, çocuklarınızla veya size içsel mutluluk veren bir hobinizle ilgilenerek geçireceğiniz bir gün sizi beklemekte. Akşamüstü saatlerine değin bu konularla meşgul olabilirsiniz. Sonrasında ise sorumlulukların gündemde öne çıkacağı bir süreç başlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ailenizle veya size yakın olan kişilerle gününüzü geçirebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgilenebilir veya gayrimenkullerinizle ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra kendinizi daha iyimser ve özgür hissedeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınız hareketlenebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son birkaç gündür zihinsel çalışmalar, eğitim işleri veya yolculuklar sizi meşgul etmiş olabilir. Kardeşlerle yaşananlar da sizi duygusal olarak etkilemiştir. Bugün her şeyden uzaklaşmak ve kafanızı boşaltmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi değerlerinizin konu edildiği ve bu alanda gelişmeler yaşadığınız bir haftayı bitirmektesiniz. Sizi yoran ve yıpratan gelişmeleri artık geride bırakabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra hayata daha farklı gözlerle ve anlayışla bakacağınız zamanlar sizi bekliyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İstek ve arzularınızın peşinden gitmekte tutkuyla hareket etmektesiniz. Son birkaç gündür yaşadığınız hareketli zamanlar akşamüstü saatlerinden sonra yerini farklı konulara bırakabilir. Başlatmış olduğunuz girişimlerin artık mali yönü ve size kazandıracakları üzerine eğilebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Akşamüstüne kadar düşüncelerinizle baş başa olmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak sizi yıpratan şeylerden artık arınmanız gerektiğine kanat getirebilir ve akşamüstü uygulamaya geçebilirsiniz. Burcunuza geçen Ay, sizden olumlu desteğini esirgemeyecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve amaçlarınız için tutku ve hırsla hareket ettiğiniz bir haftanın sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Günü artık serbestçe geçirmek isteyebilir; dostlarınızla, arkadaşlarınızla değerlendirebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra kendi iç dünyanıza çekileceğiniz bir süreç başlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşam içinde halen aktif olacağınız bir gün sizi beklemekte. Aileniz, sorumluluklarınız geçtiğimiz günlerdeki kadar yoğun olmasa da halen devam edebilir. Akşamüstünden sonra değişen dinamiklerle daha iyimser ve özgür olacağınız zamanlar yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal olarak iç dünyanızın derinliklerine inebilir; yaşama bakışınızı sorgulayabilir hatta felsefi faaliyetlere katılabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, eğitimle ilgili işlerinizin son  hazırlıklarına vakit ayırabilirsiniz. Günün ikinci yarısından sonra yaşam akışınız hızlanabilir.