Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren olaylar çok hızlı gelişebilir ve siz kontrolü ele almakta zorlanabilirsiniz. Şartların size bağlı olmadığını anlayarak, karşınızdakilere uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var. İlişkilerde ve işbirliklerinde daha önce tecrübe etmediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde eve ve aileye dair konularda mücadele verebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda son derece hareketli bir gün yaşayacaksınız. Yeni bir projeye başlamak üzere girişimlerde bulunsanız da iş arkadaşlarınızla aranızda gelişen iletişim sorunları karşınıza engeller çıkarabilir. Mars’ ın burç değiştirmesiyle birlikte; eğitimler, yolculuklar ve sözleşmelerle ilgili konular hız kazanabilir. Karar almanızı gerektiren durumlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi çok enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler inişli ve çıkışlı devam ederek yeni ilişkilere yönelmenizi sağlayabilir. Kazançlarınızı artırmak için girişimlerde bulunabilir, tecrübeniz olmayan alanlardan gelir elde etmeye çalışabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak için çaba sarf edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Mars gezegeninin burcunuza geçmesiyle birlikte; enerjiniz artabilir, kendinizi mücadeleci hissedebilirsiniz. Yaşamanızı ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda kontrolü ele alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Aileye dair gündeminizi meşgul eden gelişmeler olabilir. Ev alım ve satımı gibi işlerle uğraşabilir, özel ve iş hayatınızda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün yakın çevrenizle ilişkilerinizde ve diyaloglarınızda çok dikkatli olmalısınız. Eğitimle, yolculuklarla ya da anlaşmalarla ilgili girişimlerinize hız kazandırmak isteseniz de kontrolünüzde olmayan engellerle karşılaşabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde enerjinizin düştüğünü hissedebilir, gizli düşmanlıklardan dolayı eliniz kolunuz bağlı olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha önce deneyimlemediğiniz alanlarda çalışmalar yapmaya, yeteneklerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz. Uyum ve diplomasiyi kullanarak içinde bulunduğunuz krizden çıkabilir, karşınıza çıkan engellerle mücadele edebilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak isteyebilir, idealleriniz için savaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket eden Ay; kendinizi ifade etmek ve yaşamınıza dair önemli girişimlerde bulunmak isteyeceğinizi işaret ediyor. İş ve sosyal hayatınızda yeni girişimlerde bulunmak için stratejiler geliştirebilir, yeni ve farklı alanlarda çalışmaya başlayabilirsiniz. Kariyeriniz için rekabete girmenizi gerektiren durumlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşanan olayları kontrol altına almakta çok zorlanabilir, kadersel gelişmeler karşısında kendi içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isterken aynı görüşü paylaştığınız kişilerin muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. İlerleyen günlerde görüş ve inançlarınız için mücadele vermeniz gerekebilir, uzun yolculuklarla ilgili konularda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda karşınıza çıkan engeller sizi geri adım atmaya ve ödün vermeye zorlayabilir. Finansal alanda daha yeterli olabilmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz fakat tecrübesizliğinizden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ortak kazançların paylaşımıyla ilgili duygusal krizlerle boğuşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunurken işbirliği içinde olmanız gerekebilir. Fakat mücadele etmenizi gerektiren durumlar önünüze engel çıkarabilir, beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hedeflerinize varmak için uyumlu davranmalısınız. İlerleyen zamanlarda eşinizle, ortağınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayata bakış açınızı yenilemeniz gerektiğini düşünseniz de günlük alışkanlıklarınız sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizi paylaşırken beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz fakat yine de girişimlerde bulunmaktan çekinmeyeceksiniz. Önümüzde ki günlerde çalışma arkadaşlarınızla aranızda rekabet olabilir, alınganlık yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda yaşanan krizleri aşmak için kendinize yeni çıkar yolları bulabilirsiniz. Keyiflerinizden vazgeçmeniz sizi zorlasa da girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. İlerleyen günlerde sevdiklerinizle aranızda küskünlükler yaşansa bile onlar için mücadele etmeye devam edecek, risk alacağınız durumlarla karşılaşabileceksiniz.