Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca iletişime açık, çevrenizdekilerle haberleşme içinde ve geleceğe dair planlar yapma isteğinde olabilirsiniz. Özellikle sabah saatleri hedef ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek adına verimli geçebilir.  Grup çalışmalarında öncü olarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedefleriniz için gerekli çalışmaları yapmaktan geri durmayacak; her türlü imkanı kullanarak ilerlemek isteyeceksiniz. Yaşantınıza yenilik ve değişim getirecek uğraşlar için bilgi paylaşımlarında bulunabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi ortaya çıkaracak faaliyetler için adım atabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Girişimde bulunduğunuz ileri bir adım ileri götürebileceğiniz ve ileri seviyeye taşıyabileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Aklınız ve bilginiz sayesinde bugün üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler yok gibi görünüyor. Özellikle sabah saatlerini hedef ve amaçlarınız için verimli kullanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün her ne kadar koşullar olumlu da olsa sizin için bazı şeyler zorluk kaynağı olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar veya arkanızdan söylenebilecekler sizi zorlayabilir. Bu yüzden dikkatli olmalısınız. Ayrıca parasal alanda beklentilerinizi düşürecek gelişmelere karşı b planı düşünmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerini işbirlikleri, görüşmeler ve anlaşmalar için verimli kullanabilirsiniz. Hedefleriniz için gerekli bilgi paylaşımlarını ve yazışmaları yapabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinde işleri biraz zora sokan durumlar gelişebilir ancak bunu da yönetsel kabiliyetiniz sayesinde atlatabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kullanacağınız yeni yöntemler, tutum ve tarzınız sayesinde iş hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bağlı olduğunuz ekiple uyumlu çalışabilirsiniz. Ayrıca var olan bilgileriniz, tecrübeniz hedeflerinize ulaşmak için size olanak sağlayabilir. Ancak öğle saatlerinde gerginliklerden uzak durmaya gayret edin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Halen yaşamın keyiflerine odaklısınız. Moralinizi yüksek tutuyor; yenemeyeceğiniz şeyler olmadığını düşünüyorsunuz. Ayrıca sizi dinamik tutacak hobilerle, arkadaşlarla yapılacak faaliyetlerle ilgilisiniz. Ancak gün içinde sizi zorlayacak durumlarla karşılaşsanız da hemen koşullarınızı toparlayabileceksiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bir gün önceki ortamınızdan daha güzel olacak bir gün sizi beklemekte. Sabah saatlerini finansal alandaki işlerinizi, eve aileye dair konularınızı yoluna koymak için uygun zamanlar gibi gözüküyor. Fakat öğlen saatlerinde şartlar zorlaşacağından işlerinizi bu saat dilimine değin tamamlamanızda fayda var. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşınızdaki kişilerle iletişinizi ilerletmek, fikir alış verişlerinde bulunmak için günün ilk bölümü oldukça uygun. Öğle saatlerine kadar görüşmelerinizi, anlaşma gerektiren işlerinizi tamamlamanızda fayda var. Günün son bölümü ise daha rahat geçebilir. Ummadığınız fırsatlar ayağınıza gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplardan, ekip çalışmalarından gelecek kazançlara açıksınız. Ayrıca yeteneklerinizi kullanarak bağlı olduğunuz grupta kendinizi gösterebileceğiniz olanaklar ortaya çıkabilir. Öğle saatlerinde sizi biraz olsun zorlayabilecek gelişmeler olabilir. Ancak üstesinden gelebilecek donanıma sahipsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Halen burcunuzdaki Ay; size şans ve fırsat getirmekte. Sevdiklerinizle rahat iletişime geçebilir; çocuklarınızla ilgilendiren konulardaki işleri olumlu ilerletebilirsiniz. Ayrıca hoşlandığınız hobilere veya arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Öğle saatlerinde gerginlik yaratabilecek olaylara dikkatli yaklaşın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde eve, aileye ait konulardaki gelişmeler bilinçaltınızı oyalayabilir. Yaşayacaklarınız sizi biraz öfkelendirebileceği gibi hayata bakışınızda etkili de olabilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işler adına öğle saatleriniz gergin geçebilir. Sonrasında ise önünüze çıkan fırsatlar farkındalık yaratabilir.