Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konularda daha önce deneyiminizin olmadığı alanlara beraber çalıştığınız kişilerden destek alarak girebilir, araştırmalar içinde olabilirsiniz. Keyifleriniz, hobileriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar zaman içinde krizlere yol açabilir, dikkatli olmalısınız. Fakat güçlü sezgileriniz ve cesaretinizle duygusal olarak yıpransanız da girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ortaklıklar ve işbirlikleri gündeminizde olabilir, tek başınıza hareket etmekte ve karar almakta zorlanabilirsiniz. Size keyif veren konularla ilgili uzmanlarla görüşmeler yapabilir, sevdiklerinizin desteğini alabilir, romantik ilişkilerde başlangıçlara yönelebilirsiniz. Fakat aile içinde cesur ve emredici tavırlarınızla şimşekleri üstünüzde toplayabilir, çatışmalar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aile çevresinden alınacak destekler ve işbirlikleri gündeminize yeni bir ivme kazandırabilir. Çalışma ortamınızda yeniliklere gitmek ve farklı bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişiler sizin fikirlerinizden hoşlanmayabilir, aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Emrivâki konuşmalar ve düşüncelerinizde dayatmanız önünüze engeller çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kendinizi daha enerjik ve keyifli hissedebilir, güçlü sezgiler ve ilhamla birlikte yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Romantik ilişkiler ve çocuklarla ilgili başlangıçlar için gereken cesareti kendinizde bulabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olabilir, yakın çevrenin de desteğiyle akılcı adımlar atabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güne ne istediğinizi bilerek kararlı ve cesur duygularla uyanabilirsiniz. Fakat sizi içten içe rahatsız eden huzursuzluk ve gerilimle başa çıkmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerle ilgili başlangıçlar gündeme gelebilir, taşınma ya da tadilat gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenize de danışarak maddi kaynaklarınızı daha verimli kullanmaya başlayabilir, yatırımlara yönelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, hızlı iletişim trafiği içinde yeni kararlar alabilir, gündeminizi değiştirebilirsiniz. İlişkiler ve işbirlikleri anlaşmalarınızı ve sözleşmelerinizi destekler nitelikte olacaktır. Fakat kontrolünüzde olmayan gelişmeler ve gizli ego savaşlarının getirdiği engellerle mücadele etmeniz ve tecrübesiz olduğunuz alanlarda girişimlerde bulunmanız gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızı artırmanın ya da yeni gelir kaynakları bulmanın yollarını arayabilir, sizi huzursuz etse de daha önce deneyiminizin olmadığı alanlara kayabilir, başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Yaptığınız işe sezgilerinizi ve empati gücünüzü katmanız sizi destekleyecek, daha kolay yol almanızı sağlayacaktır fakat hedeflerinizden sapmanız gerektiğinde inat etmemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hem yaşamınızı hem de ilişkilerinizi ilgilendiren konularda girişimlerde bulunmak, başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizin ve hayatınızda ki otoritelerin zorlamasıyla deneyimsiz olduğunuz bir alanda çalışmak sizi tedirgin edebilir ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat hem enerjinizin yüksek olması hem de arkadaşlarınızın desteği cesur adımlar atmanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi düşünce ve kararlarınızdan fazlasıyla emin olmanız, görüş alanınızı daraltabilir. Yaşama bakış açınızı yeniden değerlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Karşılaştığınız yeni fikirler ve inançlardan dolayı, içsel çatışmalar yaşasanız da iş ve sosyal hayatınızdan geliştirdiğiniz ilişkiler olayları derinlemesine araştırmanız ve doğru kararlar almanız için sizi destekleyecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda motive olabilir, cesur adımlar atabilirsiniz. İyi hesaplanmış riskleri alarak deneyimsiz olduğunuz alanlarda başlangıçlara yönelebilirsiniz. Fakat finansal konularda aşırı cesur kararlar almanız sizi içten içe huzursuz edecek, harcamaları kontrol altına almakta zorlanacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizle ilgili tecrübesiz olduğunuz alanlarda adımlar atmanızı sağlayan destekler alabilir, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal krizlerle baş edebilirseniz, iş ve sosyal hayatınızda başarı kazanabilirsiniz. Bugün çok çalışmanız ve önemli kararlar almanız gerekebilir. Fakat karşınızdakilerin sizin her hareketinizi onaylamasını beklememelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yakın ilişkide olduğunuz kişiler sizi destekleyecek ve tecrübesiz olduğunuz konularda cesur adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle uzman görüşlerine başvurursanız başarılı olabilirsiniz. Hayata bakış açınızın değişmesi, farklı düşünce ve görüşlere de merak duymanızı sağlayacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşanabilir.