Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün risk alarak heves ve cesaretle harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı, medya, yayıncılık ya da yabancılarla ilgili işler açısından aniden ortaya çıkabilecek gelişmelere açıksınız. Hayata bakışınızı etkileyecek olaylar bazı farkındalıkları da beraberinde getirebilir. Bir süre önce başladığınız girişimlerle alakalı mücadeleler gündeme gelebilir. Romantik ilişkilerde canlanmalar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularınız ve ortak olduğunuz gelirlerle alakalı değişken koşullar içinde bazı hesapların yanlış yapıldığını görebilirsiniz. Ev, aile ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili konularda risk almaya açık olmanız beklenmedik gelişmeleri tetikleyebilir. Fakat planlarınızı doğru yapmalı sizi sonradan krize sokacak borçlanmalardan uzak durmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne başlarken alacağınız haberler neşenizi yerine getirecek ve kontrol sizde olmasa da gelişmelerin lehinize olduğunu fark edeceksiniz. Fakat akşama doğru yaşanan olayların sizi tatmin etmemesi ikileme düşmenize neden olabilir. Size sunulan fırsatları elde edebilmek için hedef ve yöntemlerinizi yenilemeniz gerekebilir. Grup ve arkadaşlardan gelecek destekler farkındalığınızın artmasını sağlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sorumlulukların arttığı günlerdesiniz. Her ne kadar odaklanmak isteseniz de koşullar sizi dağıtabilir; birkaç işle birden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmeye yönelik risk içeren adımlar atabilir, sıradışı çözümler üretebilirsiniz. Fakat gün sonunda projelerinizin istediğiniz gibi ilerlememesinin sebebi yanlış iletişim ve bilgi kaynakları olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün neşe ve hevesle, istek ve duygularınızın etkisi altında, risk alarak ilerleyebilirsiniz. Geçmiş ilişkiler, aşk hayatınız ya da çocuklarla alakalı konularda ani hareket edebilir; gelişmeleri farklı bakış açılarıyla ele alabilirsiniz. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir süreçte olduğunuzu bilerek akılcı ve bütçenizin size izin verdiği şekilde harcamalar yapmanız gerekmekte sonrasında sorunlar yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşamınızı ve geleceğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar aşamasında olabilirsiniz. Evinize, kariyerinize dair çalışmaların alt yapısını hazırlamakla, yakınlarınızın sizden beklediği ilgiyi göstermekle günü geçirebilirsiniz. Beklenmedik finansal gelişmeler risk almanızı gerektirse de ani kararlaralmamalı, gün sonunda size gereksiz ve mantıksız görünecek işlerden kaçınmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde ya da anlaşmalarda var olan durumu olumlu yönde değiştirecek bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler daha fazla sosyalleşmenize ve iletişim trafiğinizin hızlanmasına neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler sizi yıprattığı gibi, kararsız kalmanıza da neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi durumunuzu iyileştirecek fırsatlarla karşılaşabilir; hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz iş anlaşmaları veya görüşmeler yapabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen eski ilişkiler tekrar yaşamınıza girebilir. Çalışmalarınıza sıra dışı çözümler üretebilirsiniz. Ancak sizi zora sokacak riskleri de iyi hesaplamalı, gereksiz işlemlerin fayda sağlamayacağını dikkate almalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda halen ilerleyen Ay, kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlamanın yanı sıra risk alma eğilimi de getirmekte. Sabah saatlerinde düşünce ve isteklerinizi farklı ve sıra dışı bir biçimde ifade edebilir; hedeflerinizde, yurtdışı ve eğitimle alakalı işlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Fakat heves ve cesaretle atıldığınız işlerin sonradan sizi tatmin etmediğini görerek vazgeçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygu ve düşüncelerinizi değerlendirmek için kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan beklenmedik gelişmeler risk almanızı ve cesaret göstermenizi gerektirse de temkini elden bırakmamalısınız. Detaylarına indiğiniz konularda eksiklerinizi fark edebilir, çalışmalarınızın zannettiğiniz kadar verimli ilerlemediğini görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar ve dernekler içinde oldukça faal olduğunuz bir dönemdesiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin de desteğiyle beklenen anlaşma ve görüşmeler gerçekleşebilir. Uzmanlara danışmanızda fayda var. Finansal konularda attığınız adımları tekrar değerlendirmek isteyebilir, beklentilerin karşılanmamasından ya da risklerin yüksek olmasından dolayı kararsız kalabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız oldukça yoğun geçmekte. Sıra dışı riskler alarak eski projeleri canlandırabilir, yaratıcılığınızı kullanarak farklı çözüm önerileri getirebilirsiniz. Yazışmalar, görüşmeler ve anlaşmalarla dolu bir günde iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Fakat  işbirliği içinde olduğunuz kişileri memnun etmekte zorlanabilir, fikir ayrılıklarından dolayı ilerlemenizi sürdüremeyebilirsiniz.