Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.09.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda gerçekleşen yeniayla birlikte; ikili ilişkilerde yeni bir döneme başlıyor olabilirsiniz. Evlilik, gibi konularda yeni adımlar atabilir, işbirliklerine girişebilirsiniz. Şartları belirleyen siz olmasanız da karşınızdakilerle uyum içinde davranabilirsiniz. İş hayatınızdan gelişen ilişkiler önünüze yeni ufuklar açarak, girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gündelik alışkanlıklarınıza yeni bir form kazandırarak, sağlığınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Çalışma ortamınızda size keyif veren girişimlerde bulunabilir, içinde sanat ve estetik olan konularda çalışmaya başlayabilirsiniz. İş arkadaşları başlangıçlarda bulunmanızı sağlayabilir ya da iş ortamından gelişen aşk ilişkileri gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz bir döneme giriyor olabilirsiniz. Karşınıza hoşlanacağınız ve ilişkiye girebileceğiniz kişiler çıkabilir ya da varolan ilişkilerde daha romantik bir süreç başlayabilir. İşbirlikleri aracılığıyla yaratıcılığınızı ve becerilerinizi geliştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyalleşebileceğiniz ortamlarda yer alarak yeni hobiler edinebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeniay ile birlikte iş ve aile hayatınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşadığınız yerle ilgili değişiklikler ya da başlangıçlar yapabilirsiniz. Aile ilişkilerinde daha uyumlu ve huzurlu olabileceğiniz bir dönem yaşayabilir, ebeveynlerinize daha fazla zaman ayırabilir, evde daha çok kalmak isteyebilirsiniz. Evinizi ve eşyalarınızı yenileyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, yazılı ve sözlü anlaşmalarla başlangıçlarda bulunabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.  Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitimlere katılabilir, yakın çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyal medyadan gelişen ilişkiler size yeni arkadaşlıklar ve gruplar kazandırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelirlerinizi yeniden değerlendirerek, ekonomik konularla ilgili yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir dönemdesiniz. İşbirlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler aracılığıyla daha fazla kazanabileceğiniz ya da yatırımlarınızı değerlendirebileceğiniz başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak karşınıza çıkan fırsatları maddi kazanca çevirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda gerçekleşen yeniay; hayatınızda yeni bir döneme başlamanızı sağlayabilir. İlişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri yaşamınıza yön verecek bir süreci başlatabilir. Cesaretle başlattığınız girişimlerde kuralları koyan siz olabilir, yaşamınıza farklı bir yön çizmek için hareket geçebilirsiniz. Beraber yola çıkabileceğiniz kişilerle tanışmak ufkunuzu açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzde ki günlerde bir süre için yalnız kalmak isteyebilir ya da kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaşananları ve ilişkilerinizi tekrar gözden geçirerek, değerlendirmeler yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıkların size zarar verebileceğini fark ederek, kendinizi korumaya alabilirsiniz. Kontrolün sizde olmaması, kayıp yaşadığınız duygusuna yol açabilir. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamınıza yeni bir yön vereceğiniz hedefler belirleyebilir, cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Gireceğiniz arkadaş grupları ya da dernekler başlangıçlarda bulunmanızı sağlayabilir, size iş ve sosyal yaşamınızda faydalı olacak ilişkiler geliştirebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazancın artması için harekete geçebilir, işbirliklerine yönelebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde yeni bir döneme başlayabileceğiniz girişimlerde bulunabilir, işbirlikleri aracılığıyla başlangıçlar yapabilirsiniz. Anlaşmalar yapmak, fikir alışverişinde bulunmak ve sosyal iletişiminizin artması toplum içinde daha tanınır olmanızı sağlayabilir. İlişkileriniz sizi daha farklı bir ortama taşıyabilir, yaşamınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerçekleşen Yeniay’ la birlikte; görüş ve düşüncelerinizi daha fazla paylaşabilir, aynı fikirde olduğunuz gruplarla bir araya gelerek umutlarınızı tazeleyebilirsiniz. Uzun yolculuklar, yüksek eğitim ya da medya ile ilgili konularda girişimlerde bulunabilir, mahkemelerde uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. Yurt dışından gelişen ilişkiler bakış açınızı yenilemenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay’ la birlikte içinde bulunduğunuz krizleri ilişkiler yardımıyla çözmeniz için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ortaklıkların maddi yönüyle ilgili daha fazla beklenti içine girebilir, paylaşımlarda daha adil davranılması için harekete geçebilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda yeni girişimlerde bulunabilir, başkalarına ait maddi kaynaklar üzerinde daha fazla söz sahibi olabilirsiniz.