Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde ve grup çalışmalarında uyumlu, işbirlikçi ve hoşgörülü olabilirsiniz. Özellikle öğleden sonra iletişim trafiğinizin artmasına neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Yakınlarınızla duygu ve düşüncelerinizi içtenlikle paylaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Soysal hayat içinde hoşgörülü, hümanist tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Sevdiklerinizin isteklerini yerine getirebilmek için işbirlikçi ve uzlaşmacı hareket edebilirsiniz. Ayrıca aile uyum ve dengeleri korumak; bağları geliştirmek adına diğerleriyle iletişiminizi arttırabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yurtdışı işleriniz, yolculuklar veya inançlarınızla ilgili alanlarda hareketlilik söz konusu. Sevdiklerinizle, çocuklarınızla sizi rahatlatacak geziler, programlar veya ziyaretler yapabilirsiniz. Ayrıca görüşemediğiniz arkadaş, dost ve yakınlarınızla irtibata geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal paylaşımlar ve maddi konular gündeminizde önemli yer tutmakta. Taleplerinizi apaçık dile getirmekten çekinebilir; dolaylı yollardan ifade edebilirsiniz. Ailevi konularda ilkeli ve hoşgörülü davranabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlarınızı ve iletişiminizi arttıracak gelişmeler var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına hareketli günlerdesiniz. Koşulların diğer tarafa bağlı olmasından dolayı uyum ve denge içinde ilerlemek fayda sağlayabilir. Yakınlarınız, kardeşlerinizle aranızda var olan sürtüşmeleri gidermek için iletişime geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün başkalarına yardımcı olacağınız işlerle ilgilenebilir; grup çalışmalarında aktif rol alabilirsiniz. Ancak kaldırabileceğinizden fazla yük alacak olmanız yorulmanıza neden olabilir. Dinlenmeye de vakit ayırın. Ayrıca size kazanç kapısı açacak bazı teklifler de alabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sevdiklerinizle, çocuklarınızla özgürce hareket edeceğiniz, stres atacağınız programlar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade edebilmek için çaba harcayabilir; geçmişte yaşanmış sorunları çözmek için girişimde bulunabilirsiniz. Hoşgörülü olmak tüm kapıları açacaktır; unutmayın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aileye ve büyüklerinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçınmayacak; tutumuzla uyum ve dengeleri kurmaya çalışacaksınız. Maddi alanda ise sevdiklerinize yardımcı olacağınız gelişmeler de yaşayabilirsiniz. İlişkiler adına bitiş ve başlangıçlarınız var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, dost ve akrabalarınızla hoşgörünün hakim olduğu ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ayrıca gelecekten beklentilerinizi ve hedeflerinizi paylaşabilirsiniz. İş yoğunluğundan dolayı uzak kaldığınız soysal çevrenizle bağlarınızı tazeleyebilir; iletişinizi arttırabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün maddi değerleriniz konusunda hassas ve ilkeli hareket edeceğiniz koşullar içindesiniz.       Aileniz için, hedefleriniz için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Ayrıca sosyal ilişkilerinizi de gerektiği gibi diplomatik çerçevede sürdürebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay; kendinizi rahat ifade etmenize olanak sağlamakta. Yurtdışı, medya ve yolculuklardan gelen fırsatlar size yeni ufuklar açabilir. Ayrıca inanç ve fikir düzeyinde size katkısı olacak kişilerle tanışabilir; iletişime geçebilirsiniz. Hümanist tarzınızla dikkatleri çekebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanızda olmak istemektesiniz ancak dışsal koşullar buna pek müsaade etmemekte. Gerek özel ilişkilerde gerekse de işe dair işbirliklerinde hem duygusal hem de finansal paylaşımlarla alakalı durumlar sizi meşgul edebilir. İlkeli ve hoşgörülü hareket ederek üstesinden gelebilirsiniz.