Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Olayları kontrol etmekte zorlandığınız, kendi kendinizi kurban durumuna düşürdüğünüz koşullar içindesiniz. Hayal kırıklıklarını aşabilmek için; eksiklerinizi fark etmeniz ve bilinçli bir tavırla gelişmeleri değerlendirmelisiniz. Gözden kaçırdığınız detaylar çalışma ortamınızdan eleştiri görmenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinize doğru ilerlemeye çalışırken sevdiklerinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Özellikle romantik ilişkilerde ve çocuklarla ilgili konularda faydalı olabilmek için gösterdiğiniz çabanın yerine ulaşmaması hayal kırıklığı yaratabilir. Arkadaşlıklar, gruplar içinde çatışmalar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatın içinde çok aktif olmanıza rağmen yaşadığınız ikilemler ilerlemenizi engelleyebilir. Ailenizin size olan ihtiyacından dolayı seçim yapmanız ve kendi hedeflerinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Duygularınızın herkes tarafından fark edildiğini bilerek, öfkenizi ve tavırlarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün harekete geçmekte zorlanabilir, attığınız adımların yerine ulaşmamasından dolayı ikilemde kalabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade ederken gözden kaçırdığınız detaylar sizi zor duruma düşürebilir, yakın çevrenizden gelen eleştiriler şüpheye düşmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar içinde bulunduğunuz krizleri körükleyebilir. Kendi gelirleriniz üzerine yoğunlaşmanız ve detayları görebilme becerinizi devreye sokmanızla çözüme ulaşmanız daha kolay olacaktır. Harcamalarınızı düzene sokmak için seçimler yapmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda gerginlik yaratan koşulları gidermek için akılcı ve planlı düşünmek zorundasınız. Sevdiklerinizin desteğiyle kendinizi güçlü hissetseniz de karşınızdakilere güvenememek yıpratıcı olabilir. Eleştirilerin dozunu kaçırmadan daha yapıcı olmaya çalışmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne planlı ve programlı bir başlangıç yapmanıza rağmen kontrolünüzde olmayan gelişmeler önünüze engel çıkarabilir. Yaşadığınız konsantrasyon zorluğunu aşmanız için kendinizi biraz zorlamanız ve eleştirilere kulak vermeniz gerekiyor. Gizli olayların açığa çıkmasıyla sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamdan daha fazla keyif alabilmek için kendi isteklerinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz koşulları tam olarak değerlendirememeniz hedeflerinizin gerçekleşmemesine neden olabilir. Abartılı duygusal beklentiler içinde olmanız karşınızdakiler tarafından sert eleştirilere ve gerilime yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bozulan düzeninizi tekrar kurmak için harekete geçebilir; sonlandırmalar ve yeni başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Gerek iş gerek özel hayatınızda kontrol edemediğiniz konularla ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapmanız faydanıza olabilir. Kariyerinize dair abartılı beklentiler içine girmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aldığınız kararlarda gerçekleri göz ardı etmeniz ve abartılı beklentiler içinde olmanız yanlış yönlendirmelere neden olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda ki iletişim ikilemde kalmanıza yol açabilir. Planladığınız eğitim, yolculuk ve anlaşmaların verimli olmadığını fark edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi değerinizin bilincinde olarak beklentiye girmeli, gereksiz fedakârlıklar da bulunmamalısınız. Ortak kazançlarınızı daha verimli kullanmak isterken detaylara fazla boğulmanız, harekete geçmenizi de engelleyebilir. Çıkarlarınızı koruyabilmeniz için sezgilerinizi ve aklınızı bir arada kullanmanız gerekiyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün karşınızdaki kişilerle tartışmaya girmemeli; size faydalı olacak önerilere odaklanmalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin fazla eleştirel ve kurallı olması duygusal olarak yıpranmanıza ve kendinizden şüpheye düşmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.