Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurtdışı, eğitim, hukukla ilgili işlerinizin rahat akacağı koşulları bulabilirsiniz. Parasal alandaki işlerinizle de ilgili olarak temkinli ve sağlam zemini oluşturmadan karar almayabilirsiniz. Yatırımlarınızı geleceğinizi düşünerek değerlendirebilir; kazanç elde etmeyi hedefleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay sizi her zamankinden daha temkinli kılmakta. Bugün atacağınız adımlarda geleceğinizi düşünebilir, uzun vadeli kılacak şekilde hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda ortak gelirler, eşin parası, vergi gibi kazançlarla ilgili ummadığınız gelişmelere de açıksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi manevi huzur ve güvenliğinizle ilgili düşünceler içten içe bilinçaltınızı kurcalayabilir. Karşınızdaki kişilere bağlı olmanızdan dolayı kendi kararlarınızı almakta ve olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ancak sizin yararınıza olacaklar için bir süre için bekleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gerek maddi gerekse de hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak güvenli koşulları oluşturmak için çaba gösterebilirsiniz. İşten gelen gelirlerinizi doğru yatırımlara çevirmek için güçlü kişilerle dialoga geçebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise değişken koşullar içindesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal yaşantınızda finansal konuların ve güvenirliliğinizin gündemde olacağı süreçler içindesiniz. Bugün yatırımlarınızı gelir getirecek şekilde düzenleme şansına sahipsiniz. Aşk hayatınızdaki hareketliliğe rağmen bazı şeyleri kurallara bağlamak isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aileye ait konularda yerli yerine oturmayan ve bir süredir değişkenlik gösteren koşullara bugün mantıklı çözümler getirebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin sizi yanıltan davranışları olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan yana yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Beklentileriniz ölçüsünde değerlendirmeye bakın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ortak kazançlar, vergi, sigorta gibi işlerinizle ilgilenmek için olumlu koşullar içindesiniz. Zaman zaman sizde strese neden olacak gelişmelere rağmen sabırla ilerleyebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi mantıklı bir şekilde ifade edebilir; eğitim, yolculuklar ve hukuksal işlerinize çözümler üretebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; eşinize, ortağınıza ne derece güvenebileceğiniz hakkında size yeni bilgiler verebilir. Ayrıca işbirliklerinizde geleceğe yönelik yeni adımlar atabilir; hamlelerde bulunabilirsiniz. Şu günlerde artan harcamalarınıza artık dur demeniz gereken koşullar içindesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma hayatınızda aradığınız huzuru, maddi güveni sağlamak için bazı girişimleriniz olabilir. Gösterdiğiniz emek ve çabanızın karşılığınız almak için talepleriniz olabilir.Ayrıca bugünlerde düşüncelerinizi rahat ifade edebilir; aklınızdakileri çevrenizdekilere açıklayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde keyiflerinize odaklısınız. Gerek çocuklarınız gerekse de sevdiğiniz kişiyle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aileden ve toraktan gelen gelirlerinizle ilgili ise yeni yatırımlara girişebilirsiniz. Ancak bilinçalatınızı kurcalayan olaylar ve sorumluluklar içten içe huzursuz kılabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye, yatırımlara veya yerleşime dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Huzurlu ve güvenli ortamı yaratmak için ısrarcı olabilirsiniz. Grup çalışmalarında otoritelerle birlikte görev alabilir veya projenin sözcüsü konumunda olabilirsiniz., Arkadaşlıklarda ise bazı elemelerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda oldukça hareketli bir dönem içindesiniz. Var olan sorumlulukların yanı sıra yurtdışı, eğitim ve iletişimi ilgilendiren alanlarda da yeni görevler üstlenebilirsiniz. Israrcı ve sabit fikirli olduğunuz konularda ise kendinizi geliştirmeye çalışın. Size ufuk açacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.