Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Arkadaşlar ve sosyal gruplar içinde aktif olacağınız bir gün... Hedeflerinizi gerçekleştirmek için aynı görüşü paylaştığınız kişilerden destek alabilir; geleceğe dair planlarınızı paylaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayattaki konumunuzu sağlamlaştırmak için girdiğiniz süreçte baskılarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal yaşantı içinde hareketli saatler geçirebilir; geleceğinizi şekillendirmek için iş yaşantınızı ilgilendiren konulara eğilebilirsiniz. Finansal alanda başlayan yeniden yapılandırma süreci size farklı kariyer kapılarını açabilir. Bugün düşüncelerinizi ısrarla savunacak güce sahip olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve medyayla ilgili gelişmeler veya hukuksal konularda gelen haberler sizi farklı düşünmeye itebilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar yakın çevreden gelebilir. Fakat etkisini yarın da devam ettirecek olan fikir ayrılıkları, gruplar içinde krizler yaşamınıza yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İlişkiler ve ortaklıkların maddi boyutunu düşünmek zorunda kalabilir, geleceğinizi düşünerek hareket edebilirsiniz. Beklentilerinizin yerine gelmesi için bazı yenilikler yapmanız gerekebilir. Girişimlerde bulunabilmek için beraber çalıştığınız kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Tek başınıza hareket etmekte zorlansanız da, sevdiklerinizden alacağınız destekle adımlar alabilir, işbirlikleri ve ortaklıkların faydasını görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sıra dışı bakış açıları sizin de alternatif düşünce geliştirmenize yardımcı olacak. Fakat üstünde çalıştığınız anlaşma için fazla ısrarcı davranmamalı.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda teknolojiden ve farklı tekniklerden daha fazla faydalanmalısınız. Sağlıkla ilgili konularda alternatif tıp yöntemlerine merak salabilir, sıra dışı bakış açılarını da incelemek isteyebilirsiniz. Bugün ve yarın görüşlerinizde fazla ısrarcı ve manüpulatif tavrınızla tartışmalara neden olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sorumlulukların ağır baskısından kurtulmuş olarak kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Çocuklarla ilgili ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir; eğitimleriyle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir; sevdiklerinizle güçlü bir iletişim bağı kurabilirsiniz. Israrcı tutumunuzdan vazgeçmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve ev yaşantınızda, ailenizi ilgilendiren konularda bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizi etkileyecek kararlar gündeme gelebilir; yeteneklerinizi kullanarak, alternatif çözümler üretebilir, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizde fazla ısrarcı olmayın, ani gelişen çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çevreden alacağınız destekler üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalamanızı kolaylaştırabilir. Sıra dışı fikirlerinizle dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili hırsla harekete geçerek aldığınız riskler krize yol açabilir. Eğitim, yolculuklar veya grup çalışmaları kendinize geliştirmenize olanak sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konulara odaklandığınız bu günde gruplar ve takım çalışmalarından fayda sağlayabilirsiniz. Gizli yapılanmalar ve kulisler sizin lehinize çalışarak, yeteneklerinizi açığa çıkarmanıza yarayabilir. Sıra dışı çözümler ve alternatif fikirlerle kazançlarınızı değerlendirebilir, kendinize yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Ay; bir süredir bilinçaltınızı kurcalayan konuları çözmek için harekete geçmenize olanak sağlayacak. Kendinizi daha rahat ifade edebilir; yaratıcı yönünüzü gösterebilirsiniz. Grup ve derneklerden gelen fırsatlar sizi geliştirebilir; yeni ufuklar açabilir. Arkadaşlarınızla fikir alış verişleri yapmanız lehinize olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi içinize dönmek isteyebilir; geleceğiniz üzerine sorgulamalar yapabilirsiniz. Bağımsız kararlar almak, etki altında kalmamak için yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Size ihtiyacı olan kişilerin dertlerine çare olacak yardımlar için maddi manevi olanaklarınızı seferber olabilirsiniz. Üstlerinizin onayını alarak gizli projeler içine girebilirsiniz.