Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (24.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dün yaşanan zihinsel belirsizlikler ve karmaşanın ardından bugün işlerinizi daha rahat yoluna koyabilirsiniz. Yoğun iletişim trafiği içinde olabilir; eğitim, yolculuklar, kardeşler veya üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgilenebilirsiniz. Parasal alanda ise dengeleri tutturmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal işler bugün oldukça yoğun geçebilir. Yeteneklerinizi ve ikna kabiliyetinizi ortaya koyarak ticaret, eğitim veya aracılık gerektiren işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Eşinizden, ortağınızdan veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle kuracağınız bağlantılardan ise şanslısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; istek ve hedeflerinize ulaşmanızda size bugün destek vermekte. Zekanızı ve becerinizi kullanarak sizin için faydalı olacak iletişimi kurabilir; bilginizi doğrudan ortaya koyabilirsiniz. Aileden, evden, gayrimenkulden gelen fırsatları ise doğru yönetebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dillendiremediğiniz duygu ve düşüncelerinizden dolayı iç dünyanızda halen karmaşa içinde olabilirsiniz. Kardeşleriniz, eğitim veya yolculuklarla ilgili gelişmelerde kontrolünüz dışında olabilir. Aşk hayatında tutkularınızın peşinden gitmenize karşın mantıklı davranmaktan da geri durmayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde sosyal faaliyetler, organizasyonlar, takım çalışmaları veya arkadaşlarla birlikte yapılacak toplantılar sizi oldukça meşgul etmekte. Hedef ve idealleriniz doğrultusunda hareket edebilir; iletişim becerinizi bu alna yöneltebilirsiniz. Ayrıca finansal alanda şanslısınız; yatırımlarınızı gelir getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal yaşamda eğitim, bilgi alış verişi, anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili konular sizi halen meşgul etmekte. Ancak birçok işi aynı ayna yapma zorunluluğu her zamanki gibi planlı hareket etmenizi engelleyebilir. Ancak yine de gerekli olanlara zihinsel anlamda odaklanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizle ilgilenmeniz gereken bir gün sizi beklemekte. Yoğun iletişim trafiğinin yanı sıra bilgi alış verişi ve karar verme durumu söz konusu. Ayrıca kazanç ve harcamalarınızla ilgili de planlı olmanız gerekebilir zira son günlerde limitlerinizi aşmış olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortaklı gelirler, prim ve komisyon gibi kazançlarınızda belirsizlik içeren durumlar bugün daha belirgin bir hal alabilir. Ancak yine de sizi şüphede ve merakta bırakan durumlar yok değil. Duygusal paylaşımlarda ise bazı güven vermeyen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Tutkularınızın esir olmamaya bakın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşınızdakiler bağlılığınız ve onların istekleri doğrultusunda hareket etmeniz halan söz konusu. Ancak bugün bir önceki güne göre koşullar daha belirgin olabilir. Parasal alandaki sorumluluklarınızın artması daha gerçekçi değerlendirmede bulunmaya yöneltebilir. İlişkilerle ilgili bilinçaltını kurcalayan durumlar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi, üzerinde çalıştığınız anlaşma ve projelerle ilgili sizi zihnen karmaşaya iten gelişmeleri bugün biraz oldun kontrol altına alabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan gelecek kısmet ve kazançlarınızla olumluluk içeren durumlar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde gerek aşk hayatınıza gerekse de sosyal ilişkilerinize önem vermektesiniz. Yaşamın keyifli taraflarını tatmak istiyor; özgürce hareket ediyorsunuz. Ancak birçok şeyi aynı anda yapma isteği sizi fazlasıyla hareketli kılmakta. Duygusal paylaşımlardaki beklentilerinizi karşılayacak olumlu gelişmeler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bir önceki gün eve, yerleşime veya aileye ait alanlardaki karmaşık durumlar bugün biraz daha netlik kazanabilir. Üreteceğiniz çözümler ve kuracağınız iletişimle olayları çift yönlü ele alabilirsiniz. İlişkilerde ise daha olumlu durumlar ortaya çıkabilir. Karşınızdakilerden gelecek tekliflere açıksınız.