Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sevdiklerinize ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirmekten keyif alabilir onlarla birlikte programlar yapabilirsiniz. Farkındalığınızı artıracak gelişmeler risk alma isteğinizi ve cesaretinizi körükleyebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi çekinmeden açıklayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Evde tadilat işlerine girişebilir veya ailenize ait bir gayrimenkulle ilgili kararlar alabilirsiniz. Ani gelişen kadersel olaylar sizi bazı bitiş ve başlangıçlara yöneltebilir. Hayatınızla ilgili farkındalıkların artmasıyla girişimlerde bulunacak cesareti ve özgüveni kendinizde bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın çevre, komşu ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz artıyor. Dostlarınızdan alacağınız öneriler olaylara başka gözlerle bakmanıza yol açarak, geleceğinizi etkileyebilir. Bugün gelen haberler sizi mutlu ederek, kendinizi özgüvenle ifade etmenizi sağlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekonomik konularla ilgili aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, iş ve sosyal hayatınızda ki ani gelişmelerin de desteğiyle cesur adımlar atabilirsiniz. Kendi işinizi yapma isteğinde olmanız önümüzdeki günlerde sizi arayışa itebilir. Kariyerinizden  beklenmedik kazançlar gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize ve isteklerinizin peşinden girmenize olanak sağlıyor. Bugün fikirlerinizin değişmesini ve hayata farklı açıdan bakmanızı sağlayacak gelişmeler olabilir. Kendi düşünceleriniz çerçevesinde hareket ederken daha özgüvenli olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün içinize çekilerek geleceğiniz hakkında planlar kurabilir; ilerlemenin yollarını arayabilirsiniz. Biraz yalnız kalarakteknolojik açıdan geri kaldığınızı düşündüğünüz alanlara eğilebilir, içinde bulunduğunuz krizlere çıkış yolları arayabilirsiniz. Gelişmeler cesaretinizi kazanmanızı sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, arkadaşlar ufkunuzun gelişmesine ve geleceğinizle ilgili bazı farkındalıklar kazanmanıza yardımcı olacaklardır. Eşinizden, ortağınızdan veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerden gelecek beklenmedik destekler hedeflerinize odaklanmanızı ve cesaretle ilerlemenizi sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olacak; toplantı ve görüşmelerde liderlik becerilerinizi sergileyebileceksiniz. Beklenmedik şekilde gelişen olaylar hem kariyerinize hem de toplumsal duruşunuza dair girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Özgüven ve cesaretle aldığınız riskleri yönetebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, hukuk veya medyaya dair işlerle ilgili yeni haberler var. Hayat görüşünüz üzerinde etkili olacak gelişmeler yaşanabilir. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz girişimlerde bulunabilir hatta maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Cesaretiniz risk almanızı da kolaylaştıracak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal kaynaklarla ilgili yeni gelişmeler özgüveninizi körükleyebilir. Ailenin ya da başkalarının parasını yönetmek için girişimlerde bulunabilir, aracılık hizmetleri vermek isteyebilirsiniz.  Beklenmedik desteklerin yanı sıra hesapta olmayan krizlerin de üstesinden gelebileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşınızdakilerin özgüveni sizi de etkileyecek ve cesaretle işbirliklerine girebileceksiniz. Alacağınız haberler girişimleriniz risk içerse de adım atmanızı ve güçlü kişilerden destek almanızı sağlayacaktır. Yakın ilişkiler farkındalığınızı artırarak bakış açınızı değiştirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeteneklerinizi kullanarak kendinize bir yer edinmeye çalışabilir, maddi konularda değişken koşullara ayak uydurabilir. Fakat sağlığınıza özen göstermeli, kendinizi çok yormadan keyif alacağınız konuları da ihmal etmemelisiniz. Çalışma ortamınızda cesaret ve risk gerektiren işler gündeme gelebilir.