Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren iletişim trafiğiniz hızlanabilir, yakın çevrenizle bir araya gelebilir, anlık kararlarla harekete geçebilirsiniz. Fakat aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sizi cesaretlendiren ve heveslendiren gelişmeler olmasına rağmen karşınıza çıkan engeller geri adım atmanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi ve manevi değerlerin gündeminizde olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Gizli işbirliklerinin size faydası dokunabilir, gelirlerinizi artırmak için destek alabilirsiniz. Fakat yaptığınız işlerden elde edeceğiniz kazanç sizin beklentilerinizi karşılamayarak yanılsamalara neden olabilir. Ticari faaliyetlerinizin istediğiniz gibi ilerlememesi ve yaşanan ertelemeler hayal kırıklığına yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün hareketli ve yoğun bir tempoda olacağınıza işaret etmekte. İçinde bulunduğunuz grupların ve arkadaşların heveslendirmesiyle kalkışacağınız girişimler işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellenebilir. İş ve sosyal hayatınıza dair aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir veya vaz geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yalnız kalarak kararlarınızı değerlendirmek isterken daha da fazla kararsızlığa düşebilirsiniz. Üstlerinizin sizi desteklemesiyle heveslenerek hareket geçseniz bile karşınıza çıkan engeller ve sorunlar vazgeçmenize neden olabilir. Bugün harekete geçmek yerine fikirlerinizde netleşmeye çalışmalı, muhalif görüşlerin ve belirsizliğin getirdiği ertelemelerden yılmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde çok hareketli ve enerjiksiniz.Arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir, sosyal ortamlarda veya derneklerde organizasyonlar planlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise iş hayatınızdan beklediğiniz kazancı elde edememenin hayal kırıklığını yaşayabilirsiniz.Sevdiklerinize veya çocuklarınıza dair sorumluluklarınız keyif aldığınız işlerle uğraşmanızı engelleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve sosyal hayatınızda hareketli saatler geçirebilir, finansal işbirliklerinin desteğiyle ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Fakat sizinle beraber hareket ettiğini düşündüğünüz kişilerden beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına neden olabilir. Aile büyükleriyle sürtüşmeler yaşayabilir ya da yaptığınız işlerde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içinde kafanız karışabilir, düşüncelerinizden emin olamayabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği yaptığınız kişilerin sizi heveslendirmesiyle girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat bir türlü organize olamamanız ve iletişimde yaşanan tıkanmalar ertelemeler yol açabilir. Olayların beklediğiniz gibi gelişmemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızdan ve gelişen finansal işbirliklerinin verdiği cesaretle harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Fakat kazançlarınızın yetersiz kalması, girişimlerinizden yarı yolda vazgeçmenize neden olabilir. Risk alarak yaptığınız harcamalar bütçenizin bozulmasına ve hayal kırıklığı yaşamanıza yol açabilir. Kendinizden emin olmadan adım atmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, karşınızdakilerle beraber ortak adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizin heveslendirmesi ve işbirliği içinde olmanız cesaret göstererek risk almanızı sağlayabilir. Fakat kendi istek ve taleplerinizi kabul ettirmeye çalışmanız karşınızdakilerin vazgeçmesine ve hayal kırıklığına neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda yoğun ve oldukça  tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle iletişim trafiğiniz hızlanabilir, yeni projeler içine girebilirsiniz. Fakat sözlerin yerine getirilmemesi, kafanızın karışmasına ve kararsız kalmanıza neden olabilir. Kontrol edemediğiniz engellerle karşılaşarak, girişimlerinizden vazgeçmeyi düşünebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde alacağınız haberler sizi heveslendirebilir, cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Fikir alış verişleri ve entelektüel faaliyetler sizi mutlu edebilir, sosyal medyadan gelişen ilişkiler hayatınıza renk katabilir. Fakat gelirlerinizde ki dengesizlik ve düzensizlik planlarınızdan vazgeçmenize neden olarak, hayal kırıklığı yaşatabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev ve aile hayatınızda hareketlilik yaşanabilir, taşınma, tadilat ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili cesur adımlar atabilirsiniz. Fakat sonrasında iş ve sosyal hayatın getirdiği sorumluluklardan dolayı başlattığınız girişimleri erteleyebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için sakin davranmalı, hemen harekete geçmemelisiniz.