Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile gerek yakın gerekse de sosyal ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde öne çıkacaktır. Gelişmeler her ne kadar kontrolünüz dışında dahi olsa süreç uyum içinde akabilir. Zihinsel konulardaki işler ve iletişimde yoğun olabilirsiniz. Geleceğinizi düşünerek hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günlük programınız içinde sanatsal işlere yer verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise anlaşmalar, işbirlikleri öne çıkabilir. Uğraşlarınız yorucu olsa dahi zaman zaman size keyif verecek nitelikler taşıyabilir. Beden güzelliğiniz ve sağlığınızla da alakalı konularla da ilgilenebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Değişen dinamiklerle eve, aileye ve işe dair zorlu konuları geride bırakabilirsiniz. Artık keyiflerinize, çocuklarınıza ve sevdiğiniz kişiye yönelme zamanınız. Geleceğinizi ilgilendiren konularda değerlendirmeler yapabilir; sizden bir üst konumdaki kişilerle fikir alış verişleri yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Artık eve, aileye ve iç dünyanıza dönme zamanı. Uyum ve dengeleri sağlamanız ve işbirliği içinde yaşamak için yapacaklarınızı belirleme vakti. Ayrıca gündelik yaşantınızı düzenleyebilir ve sorumluluklarınızı yeniden hatırlayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise gerçekçi olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde eğitim, seminer, bilgi paylaşımı, yolculuklar gündeminizi meşgul edebilir. Anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili de görüşmeler yapabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle dialoglarınız da artabilir. Karşınızdakilerden gelecek teklifleri uzun vadeli kılabileceğiniz koşullar içindesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konulara yöneleceğiniz bir süreçtesiniz. Kazançlarınızın değerlendirmesini yapabilir; ortaklı işlere adım atabilirsiniz. Ayrıca var olan yeteneklerinizi bir sistem dahilinde zihninizde işe çevirme fikri gelişebilir. Eve, aileye ise bazı harcamalar yapabilir veya bu alandan gelir temin edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz ve rahat ifade edeceğiniz bir süreç sağlamakta. Bilinçaltınızı yoran meseleleri artık geride bırakmış ve harekete geçmeye hazır bir durumdasınız. Ayrıca sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz gelişebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İç dünyanıza döneceğiniz; ilişkilerinizi ve kazanç durumunuzu irdeleyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Bazı şeylerin istediğiniz ritimde ilerlemiyor olması sizi geri planda kalmaya itebilir. Parasal alanda ise ailevi konulardan dolayı bazı sorumluluklar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gruplar içinde aktif olacağınız bir dönemdesiniz. Ekip çalışmaları, arkadaşlıklar gündeminizi kaplayabilir. İyi ilişkiler kurmak için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca hedefinizde olan işbirlikleri veya yakın beraberlikler adına da dikkat çekici gelişmeler yaşanabilir. Kardeşlerle ise iletişiminiz artabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal yaşamda hareketli günler geçirebilir; bir ilişkiyi gözler önüne çıkarabilirsiniz. Ayrıca ailenizle, annenizle ilgili bir konu da sizi bu sıralar meşgul edebilir. Kazançlarınızla alakalı ise beklentileriniz kontrolünüz dışındaki bir gelişmeye veya otorite konumundaki birine bağlı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim, medya veya hukukla ilgili işlerinize odaklanabilir; konunun üstesinden gelebilmek için işbirlikçi tavır almanız gerekebilir. Ayrıca birkaç gün sonra sunmanız gereken görevlerin ön çalışmalarına da konsantre olabilirsiniz. Gruplardan veya yetkin kişilerden size destekler var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak gelirleriniz, vergi, sigorta gibi finansal işler sizi meşgul etmekte. Paylaşımlarınızda adil olmaya çalışabilirsiniz. Duygusal konularda ise dengeleri sağlamakta zorlanacağınız zamanlar var. İş ve sosyal yaşamdaki sorumluluklar ve görevlerle ilgili geleceğe dair bazı kararlar alabilirsiniz.