Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü eksik bıraktığınız işleri tamamlamaya ayırabilirsiniz. Karşınızdakilerin söylemek istediklerini dikkate almanızda yarar var. Yurtdışı, eğitim, medya veya hukuksal işleriniz önümüzdeki günlerde sizi zorlayabilir. Ayrıca gelecekle ilgili plan ve projelerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün gerek çalışma gerekse de özel yaşantınızda iş ve uğraşlarınız istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Yeni projeler yerine eksik bıraktıklarınızı tamamlamaya yönelebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ortak gelirlerinizle ilgili daha gerçekçi olmalısınız zira sorunlu bir süreç var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya size keyif veren hobilerinizle ilgili durumlar yaşamaktaydınız. Artık bunlarla ilgili tamamlanmaları yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinizi simgeleyen alandaki enerji değişikliği önümüzdeki günlerde sizi zorlayabilir; yeni değerlendirmelere yöneltebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aile içindeki hareketli dönemin ardından bugün pek fazla birşey yapmak istemeyebilirsiniz. Tamamlanması gereken işlere yönelebilir; eksik kalanlarını tespit edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sağlığınız, beden güzelliğiniz ve çalışma hayatınızla ilgili sorgulamalarda bulanacağınız bir süreç var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Anlaşmalar, eğitim konuları ve yolculuklarla ilgili işlerinizde eksik kalanları tamamlayabilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki aylarda sizi aşkta, çocuklarınızla olan ilişkinizde veya aileden kazançlarla ilgili yeni değerlendirmelere ve belki zorlanmalara neden olabilecek sürece başlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal işlerinizi bugün gözden geçirebilir; gelecekle ilgili planlarınıza odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmaya çalışın. Bugün ev, aile ve yerleşime ait alanlarda var olan koşullarınızda yeni düzenlemeler yapmanıza neden olabilecek gelişmeler içine girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkileriniz ve işbirliklerinizde uyumlu ve dengeli hareket etmenize karşın gelişmeler arzu ettiğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Ayrıca önümüzdeki günlerde analaşmalarınızı, eğitimle ilgili konularınızı, kardeşlerinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerinizle ilgili zihninizde tasarladıklarınızı yeniden gözden geçirebilir; yarından sonra artık gözler önüne çıkarabileceğiniz kıvama getirebilirisiniz. Kontrol dışı durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Gruplar, dernek ve arkadaşlarla bağlarınızda önümüzdeki aylarda sorun yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hedef ve amaçlarınıza yönelik çalışmalarınızı tamamlayabilir; gerekli işbirliklerini kurabilirsiniz. Grup ve arkadaşlarla bugün bir araya gelebileceğiniz ortamlar olabilir. Önümüzdeki aylar gerek ilişkiler, gerek beden sağlığınız gerekse de sorumluluklarınız açısından özen isteyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ailenizle ilgili kalan sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizi dengede tutmanın gayreti içinde olabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda gizli düşmanlıklara veya kendi kendinize vereceğiniz zararlara karşı dikkatli olmalısınız. Karamsar düşüncelerinizin sizi ele geçirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşantınızda yapmanız gerekenlerin ön hazırlıklarını bitirebilir; görevleriniz arasında eksik kalanları tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlıklar, grup ve dernek çalışmaları önümüzdeki aylarda size fazladan sorumluluk getirebilir. İlişkilerinizde yeniden değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal alandaki işlerinizde bugün yeni bir girişimden kaçınmalı; var olan düzen üzerinde ilerlemelisiniz. Ayrıca ortaklarınızdan istediğiniz desteği bulmakta zorlanabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda iş ve sosyal yaşantınızı etkileyecek zaman zaman sizi kısıtlayacak gelişmeler yaşanabilir.