Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Netlik içermeyen koşullar ve duygusal etkilerin fazla olması günü istediğiniz akıcılık ve verimde kullanmanızı zorlaştırabilir. Evinizle ilgili ertelediğiniz işlerinizi yapabilir; aile büyükleriyle ilgilenebilir veya süreyi dinlenerek geçirebilirsiniz. Akşamüstüne doğru enerji ve neşenizi arttıracak yeni gelişmeler olabilir. Keyiflere ve eğlenceye yönelik hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümü sakin geçebilir. Sevdiklerinizle, ailenizle birlikte olmaktan keyif alabilir; yakın çevre gezilerine çıkabilir veya zamanınızı eğitime dair çalışmalarla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Akşam üstünden itibaren değişen dinamikler sizi farklı bir ruh haline taşıyabilir. Keyifleriniz ön plana çıkabileceği gibi eve, yerleşime dair konularda alakalı yeni durumlar gündeminizde.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günü iki farklı şekilde yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili durumlar sizi meşgul ederken ve iç dünyanızda endişeli hissederken öğleden sonra dış dünyaya açılabilir; eski neşenize kavuşabilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilir; keyif alacağınız sohbetler edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Akşam üstüne kadar burcunuzda kalacak olan Ay; halen sizi desteklemekte. Ancak yeni girişimlerde bulunmak yerine başlatmış olduklarınızı ilerletmeniz konusunda size olanaklara sağlamakta. Günün ikinci bölümünde maddi konular veya yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk yarısında içe dönük haliniz ve geri planda olma isteğiniz akşamüstü saatlerinde burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte değişecektir. Birkaç gündür içten içe düşündüğünüz ancak henüz tasarı aşamasında olan işlerinizi uygulamaya geçirme fırsatınız yakalayabilirsiniz. Büyük özgüvenle girişeceğiniz işlerden beklentileriniz yüksek olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde grup çalışmaları, dernek işleri ve arkadaş çevrenizle geçireceğiniz vakitlerden sonra akşamüstü kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Günün ilk bölümü eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlamak için iyi bir süreç olabilir zira sonrasında ihtiyacınız olan enerji ve motivasyonu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk yarısında sorumluluklarınız ve eksik bıraktığınızı işleri tamamlamakla geçebilir. Ayrıca eve, aileye ait durumlarla da ilgilenebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonrası ise daha fazla keyiflerinize ve eğlenceye ayıracağınız zamanlar olabilir. Arkadaşlarınızla veya gruplarla programlar yapabilir; organizasyonlarda yere alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı konular, eğitim veya kariyerinizi ilgilendiren ön çalışma veya hazırlıklar günün ilk yarısında vaktinizin çoğunu alabilir. Yeni girişimlerde bulunmak yerine var olanı veya eksik bıraktığınız taraflarla ilgilenebilirsiniz. İkinci yarıda değişen dinamiklerle gerek kimliğiniz gerekse de yeteneklerinizle öne çıkacağınız durumlar söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gündür gerek duygusal paylaşımlar gerekse de finansal konularda ufak çaplı krizler yaşadınız. Sabah saatlerinde son kalan pürüzleri temizleyeceğiniz işlerle ilgilenebilir; eksik kalanları tamamlayabilirsiniz. Akşam üstü saatlerinden sonra ruh halinizi değiştirecek size iyimserlik ve motivasyon kazandıracak gelişmeler açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili işlikler, ortaklıklar ve işbirliklerinin ön planda olduğu süreçler yerini artık farklı bir zemine bırakmakta. Duygusallıktan sıyrılarak işin mantık tarafına yönelebilirsiniz. Ayrıca finansal konularında gündeminize taşınmasıyla bakış açınız farklı bir alana kayabilir. Maddi manevi alandaki beklentilerinizi değerlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk yarısı iş ve sorumluluklarınızla geçebilir. Tamamlanması gerekenlerle veya eksik bıraktıklarınızla meşgul olabilir; zaman zaman yorulabilir veya ruhsal anlamda gergin hissedebilirsiniz. Akşamüstü ise rotanızı ve bakışınızı değiştirecek gelişmeler yaşanabilir. İlişkiler, teklifler veya yeni tanışmalar hayatınızda öne çıkabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümü duygusal olarak sizi tatmin edecek gibi geçebilir. Sevdikleriniz, çocuklarınız ve paylaşımlarınız adına olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak akşamüstünden sonra bazı sorumlulukların devreye girmesiyle ruh haliniz değişebilir. Kendinizi kanıtlamak veya özgüven tazelemenizi gerektiren durumlar olabilir.