Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.04.2016)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde kendinizi mücadeleye hazır hissetmenize rağmen gün içinde ilerlemekte zorlanabilir, geçmişten gelen pürüzleri temizlemeden yeni bir girişimde bulunamayacağınızı fark edebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizde netleşememenizin sebebi detaylara fazla gömülmeniz olabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs

Borçlar ve alacaklarla ilgili ani hamleler yapmanızı gerektiren olaylar gelişebilir, finansal sorumluluklarınızın arttığını görerek, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Beklediğinizden daha az ödeme almanız hayal kırıklığına yol açabilir, attığınız adımların ertelenmesi karmaşaya neden olabilir. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

İlişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin önem kazandığı bir gündesiniz. Karşınızdakilerin sizi aceleye getirdiğini düşünebilir, onların sorumluluklarını üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İhmal edilmiş işler tekrar gündeme gelmesi hayal kırıklığına ve şüpheye düşmenize neden olabilir. 

YENGEÇ 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün çalışma ortamınızda yaşanan karmaşayı kontrol edemeyebilir, sorumluluklarınızı yerine getirmek için gösterdiğiniz çabanın karşılığını alamayabilirsiniz. Yaptığınız işlerin tekrar tekrar üstünden geçmeniz gerekebilir. Görüş ve düşüncelerinizden emin olmamanız ertelemelere yol açabilir. 

ASLAN 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdiklerinizle ilişkilerinizde eski sorunlar yeniden gün yüzüne çıkabilir. Keyifleriniz ve zevkleriniz için yaptığınız abartılı harcamalar, ufak çaplı finansal krizlere yol açabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için başladığınız işlerde yaşanan ertelemeler kararsızlığa neden olabilir. 

BAŞAK 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev ve aileye dair geçmiş çatışmaların tekrar yaşanması canınızın sıkılmasına ve öfkelenmenize neden olabilir. Tamamladığınızı düşündüğünüz görevlerin bir daha üstünden geçmeniz ya da yapılan tadilatın bir daha yapılması bütün işlerinizi aksatabilir. Danıştığınız kişiler kafanızı karıştırabilir. 

TERAZİ 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün beklediğiniz haberlerin gelmemesi ya da gelen haberlerin yanıltıcı olması hayal kırıklığına yol açabilir. Duyduklarınıza güvenerek hemen harekete geçmemelisiniz. Trafikte ve yolculuklarda aksamalar yaşayabilir, kendinizi bir türlü ifade edemeyebilir, anlaşmazlığa düşebilirsiniz.  

AKREP 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularda olaylar netleşmeden risk almamalısınız. Alacak verecek dengesini korumakta zorlanacağınızdan ani harcamaları göz önüne alarak adım atmalısınız. Hedeflerinizi yüksek tutmanız kafanızın karışmasına  yol açabilir, yatırımlarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. 
 
YAY 23 Kasım - 22 Aralık
 
Bugün girişimlerde bulunmak ve yaşamınızın kontrolünü ele almak istemenize rağmen sürekli geçmişe takılı kalabilirsiniz. İhmal ettiğiniz sorumluluklar karşınıza çıkarak ilerlemenizi durdurabilir. İlişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması öfkeye ve çatışmaya yol açabilir. 
 
OĞLAK 23 Aralık - 20 Ocak
 
Kendi içinize çekilerek düşüncelerinizde netleşmeye çalışsanız da gizli düşmanların açığa çıkması kafanızın karışmasına, detaylarda boğulmanıza ve üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir. Görüşlerinizden emin olamamanız, şüpheye düşmenize ve huzursuzluğa neden olabilir.
 
KOVA 21 Ocak - 19 Şubat
 
Geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmek için atacağınız adımlar ekonomik belirsizliklerden dolayı ertelenerek hayal kırıklığına yol açabilir. Hedeflerinize varamayacağınızı düşünebilir, ümitsizliğe düşebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelmeniz sorun yaratabilir.
 
BALIK 20 Şubat - 20 Mart
 
Bugün iş ve sosyal hayatınızda yoğun bir tempo içinde olmanıza rağmen hiçbir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Üstlendiğiniz görevleri yerine getirdiğinizden emin olmalı, kontrolü ele almalı, karşınızdakilerden büyük beklenti içine girmemelisiniz. Zamanınızı iyi kullanamayabilirsiniz.