Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde enerjik ve neşeli olmanıza rağmen harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Sonrasında girişimlerde bulunmak, çalışma ortamınızda yeni projeler veya fikirler üretmek isteyebilirsiniz. Fakat ilk dördün fazının da etkisiyle gerginlik ve mücadele gerektiren konular yaşanabilir. Yoğun iletişim trafiği içinde ağzınızdan çıkan her kelimeye dikkat etmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ekonomik konularla ilgili yoğun bir hareketlilik yaşanabilir, yatırımlarınızla ya da ticari faaliyetlerinizle ilgili girişimlerden endişe duyabilirsiniz. Anlaşmalara ve verilen sözlere fazla güvenmemeli, Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmamalısınız.  Sevdiklerinizle aranızdaki iletişim beklediğiniz gibi gelişmeyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz yoğun olsa da sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Bugün aile fertlerinin sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Eviniz de tadilat gerektiren işler olabilir, tamirat ve temizlikle uğraşabilirsiniz. Her ne kadar iş, sosyal ve özel yaşamınızı ilgilendiren konularda adımlar atmak isteseniz de vazgeçişler ve endişelerden dolayı ilerleyemeyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güne özgüven ve neşeyle başlamanıza rağmen ilerleyen saatlerde endişeleriniz artabilir, duyacağınız haberler sinirlerinizin gerilmesine yol açabilir. Aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, özellikle sosyal medya da kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.  Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla yaşanan çatışmalar, girişimlerde bulunurken mücadele etmenizi gerektirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerindeki kararlılığınız öğlene doğru yerini endişelere bırakabilir. Ekonomik konularla ilgili hedefleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunmak istemenize rağmen ertelemeler ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanan beklenmedik sorunlar çatışmalara yol açabilir. Kazançlarınızı değerlendirirken en verimli yolu bulmaya çalışmanız kararsızlığa neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; birkaç gün boyunca girişimlerde ve başlangıçlarda bulunmak için size güç verecektir. Fakat kariyerinizde ve sosyal hayatınızda ki hareketlilikten beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Yaptığınız işte mükemmele ulaşma çabanız sürekli karar değiştirmenize ve sinirlerinizin bozulmasına yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne kalabalıklar içinde neşeyle başlamanıza rağmen sonrasında yalnız kalmaya ve çevrenizden izole olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün girişimlerde bulunmak ve yeni başlangıçlar için uygun değil. Kararsızlıklar ve tutulmayan sözler gerilime neden olabilir. Size muhalif olanlara karşı kendinizi savunamayabilir ve düşüncelerinizi ifade edemeyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yaptığınız işlerden elde ettiğiniz kazancın beklentilerinizi karşılamaması finansal endişelerinizin artmasına yol açabilir. Arkadaşlıklar ve sosyal gruplar içinde sizden beklenenleri yerine getirememeniz sinirsel gerilime yol açabilir. Aldığınız kararları uygulamak için yoğun bir çaba göstermenize rağmen hedeflerinize varmakta zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınıza dair planlarınızı hayata geçirmek için yoğun ve detaylı bir çaba içine girebilirsiniz fakat ihtiyacınız olan desteği alamayarak, işbirliklerinden dolayı zorlanabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için uğraşırken verilen sözlerin tutulmaması çatışma getirebilir. Sunumlar ya da toplantılar yaparken düşmanca tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün birçok proje ve görüşle düşüncelerinizi ifade etmeye çalışabilir, iş ortamınızda yenilikler yapmak, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişilerin muhalefetinden dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz projeler ertelenebilir, gün içinde yaptığınız çalışmalarda aksilikler ve sakarlıklar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne gerilim içinde başlayabilir, endişelerinizin artmasından dolayı krizler yaşayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Risk aldığınız konuların iyi hesaplanmamış olma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Sevdiklerinizde kurduğunuz iletişimde kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olmalısınız. Eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin eleştirileri ve yüksek beklentileri sizde kararsızlığa yol açabilir, fikirlerinizden hemen vazgeçebilirsiniz. Özellikle ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerinizde karşınızdakilerin onayına ihtiyaç duymanız, girişimlerinizin ertelenmesine neden olabilir.