Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İlişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriyle alakalı durumlar gündeminizi hareketlendirebilir. Kariyer yaşamınızdan, otorite konumundaki kişilerden, devlete dair işlerden kaynaklı gelişmeler öğleden sonra üzerinizde baskı hissetmenize neden olabilir. Karşı taraftakilerin tavizkar ve toleranslı hareket etmesini bekleyebilirsiniz. İsteklerinizin yerine gelmemesi halinde ani tepkiler verebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün üzerinize düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek istemenizden dolayı titiz ve hassas davranışlar gösterebilirsiniz. Günün ilk bölümünde uyumlu ve dengeli tarzınız ilerleyen saatlerde değişebilir. Yurtdışı, eğitim veya akademik çalışmalarla alakalı ortaya çıkanlar beklediğiniz gibi olamayabilir. Ancak yakın çevrenizde alacağınız destekler var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal paylaşımlar, aşk ilişkileri ve ya çocuklarınızla alakalı uğraşlar gündeminizde. Günün ilk yarısında alacağınız haberleri ilerleyen saatlerde araştırıp inceleyebilirsiniz. Ayrıca gün boyunca kazanç ve harcamalarınıza yönelik çalışmalarınızda olabilir. Sizi gerilime iten sorunlarınıza alternatif çözüm yolları geliştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Güneş ve Mars kendi istekleriniz üzerinde ısrarcı olacağınıza işaret etmekte. Aileye veya özel ilişkilerinize dair konulardaki bitiş ve başlangıçlar olduğunuz süreçte doğru adımlarla ilerlemeye çalışıyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin baskılarını gerek işbirliğine gerekirse de savaşarak bertaraf edebilirsiniz. Ancak ani kopmalara neden olacak davranışlardan kaçın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Beklentilerinizi yükselttiğiniz süreçlerden geçmektesiniz. Aileye ve sağlığa dair konularda sizi huzursuz kılan gelişmelerle uğraşmaktasınız. Bugün yakınlarınızla işbirliği ve uyuma giderek çözüm sağlamakta zorlanabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya ticari alanlardaki işlerle ilgili sizi baskılayan durumları akılcı ve alternatif hareketlerle çözüm bulmaya çalışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelir ve giderlerinizi belli bir standartta tutmakta zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde işe dair yeni çıkan iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinde gelen haberler ve gelişmeler hem duygusal hem finansal olarak olumsuz etkilenmenize neden olabilir.  Maddi manevi anlamda hedeflediğiniz güvenli suları oluşturmak için alternatif çözüm üretmek isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinize dönük olmakla birlikte işbirliğini içinde hareket etmenin de önemli olduğuna vurgu yapmakta. Sabah saatlerinde akılcı yaklaşımlar içinde ilerlerken öğle saatlerinde aileye dair konularda baskı altına alan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçınmanız halinde ilişkilerde beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İç dünyanızı huzursuz kılan duygu ve düşünceler içindesiniz. Gerek yakın ilişkiler gerek işe dair anlaşmalarla ilgili kontrol edemediğiniz gelişmeler olabilir. Sabah saatlerinde mantıklı hareket ederken öğleden sonra zihnen gerilim yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fırsatları işbirliğinde kalarak lehinize çevirmeye bakın. Ani ve beklenmedik kopuşlar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gerek iş hayatı gerekse de grup çalışmaları, ekip işleri gündeminizde yer tutmakta. Bugün işbirliklerinde bilginin önemi kadar uyum ve dengeleri de iyi ayarlamanın önemli olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Sizi maddi yönden zorlayan konuları çözmeye yönelebilir; ortak faydada birleşmek isteyebilirsiniz. Ancak öncelikle ortak gelirlerle alakalı güvenli koşulları oluşturmalısınız. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyer hayatında veya sosyal alanda ön plandasınız. Ortaklıklar, anlaşmalar halen gündeminizde yer almakta. Sabah saatlerinde yolunda giden durumlar ilerleyen saatlerde karışabilir; güç savaşlarına dönüşebilir. Kendi isteklerinizde ısrarcı olmak yerine orta yolu bulmaya çalışmalı; beklentilerinizi makul seviyelere çekmelisiniz. Evden, aileden kaynaklı durumlar ise stres yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim, medya veya hukuki alanlardaki işlerle ilgili bugün haberler çıkabilir. İçinde size baskı yaratan durumların da olması bir süre için dengelerinizi bozabilir. Ancak eşiniz, dostunuz veya ortağınızdan alacağınız desteklerle aşabilirsiniz. Ayrıca iletişiminize, paylaşımlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir zira ani söylemler ve kararlar yıpratıcı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gerek maddi gerek duygusal paylaşımlar bugün kriz alanı olabilir. Uyum ve dengeleri iyi ayarlamaya çalışırken tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. İdeallerinize ulaşmanızı engellen güçlü kişilerle veya gruplarla zaman zaman çatışmaya girebilirsiniz. Finansal alanda ise öğleden sonra olumlu durumlar olmasına rağmen akşam saatlerinde ise ani çıkabilecek harcamalara dikkat.