Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.06.2016)

 Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bilinçaltınızı kurcalayan konularda karar almanızı kolaylaştıran destekler alabilirsiniz.  Olaylar kontrolünüz dışında gelişse bile sizin lehinize ilerleyebilir ve sezgilerinizin de yardımıyla gerçeklerden uzaklaşmadan içinde bulunduğunuz süreci takip edebileceksiniz. Aile içinde affedici olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinize ulaşabilmek için gereken eğitimi almaya başlayabilir, size keyif veren yolculuk planları yapabilirsiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınızla aranızda ki sorunlar gidermek için fedakârlık yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşullar oluşabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve aile hayatınızda hayal ettiğiniz ortamı sağlamak için çaba içine girebilirsiniz. Çalışma şartlarınızda yapılacak değişiklerin hazırlıklarıyla veya aile içinde sizden destek bekleyenlerin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi konulardaki beklentilerinizi yerine getirecek işbirlikleri gündeme gelebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayalleriniz ve idealleriniz hayatınızın akışını etkilemekte, aileniz ve sevdikleriniz için her türlü fedakârlığa hazır durumdasınız. İnanç ve görüşleriniz doğrultusunda kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, ziyaretlere gidebilirsiniz. Bugün sevildiğinizi hissederek, mutlu olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal olarak sizi zorlayan ama bir taraftan da akışta kalmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi maddi veya manevi konularda; inançlarınız gereği fedakârlıklarda bulunmak zorunda hissedebilirsiniz. Aile, ev ve gayrimenkul gibi işler sizi yorsa da girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün karşınızdakilerin istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışırken aslında sizde mutlu olabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak girişimlerden keyif almakla birlikte kazanç da sağlayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi sevindirmek için fedakârlık yaptığını fark edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilir, yakınlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Yaşamınızda size yön gösterecek, iş ve sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak kişilerle bir araya gelebilir, işbirlikleri içine girebilirsiniz. Yanlış yönlendirilmelere karşı işin otoritesi sayılabilecek kişilerden destek alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün çok güçlü duygular içinde olabilir, davranışlarınıza sezgileriniz ve hislerinizle yön verebilirsiniz. Aşk hayatınız da ya da çocuklarla ilişkinizde istek ve beklentileriniz yerine gelebilir, sevdiklerinize karşı affedici olabilir, onlar için fedakârlık yapabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, ailede sizi fedakârlığa iten durumların yanı sıra başlangıçlar yapabilir ya da bitirme kararı alabilirsiniz. Yaşadığınız yer, gayrimenkuller ve ortak olduğunuz gelirlerle ilgili doğru yatırımları yapabilmeniz için size destek olan kişi ve otoriteler olabilir. Duygu dünyanızın derinliklerine inebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi duygularınızla harmanlayabilecek; sezgilerinizin de yardımıyla bugün yaşanacakların üstesinden gelebileceksiniz. Üzerinde çalıştığınız anlaşmalarda, yapacağınız görüşmelerde veya çıkacağınız yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gerek iş gerek özel hayatınızı ilgilendiren maddi konuları hayale kapılmadan ve beklentilerinizi yükseltmeden gerçekçi bir gözle değerlendirirken, sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı da kullanabilirsiniz. Daha fazla kazanmanızı sağlayacak işbirliklerine girebilir, otoritelerden destek alabilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay sizi fazlasıyla hassas kılmakta. Duygu dünyanızın yoğunluğu sizi hislerinizle hareket etmeye yöneltebilir. Kalıcı birliktelikler kurabilir, sizi mutlu edecek ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü sanat ve esin gerektiren çalışmalarda başarıyla kullanabilirsiniz.