Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün geri hareketine başlayacak olan Venüs 6 Eylül’e değin öncelikle hayat düzeninizle alakalı konuları sonrasında da çocuklarınız ve aşktan beklentilerinizi değerlendirmenize ve sorunları ele almanıza olanak sağlayacaktır. Ayrıca gün boyunca parasal konular, bilinçaltınızda gizli kalmış duygu ve düşünceler sizi oyalayabilir; sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geri hareketine başlayan Venüs; çocuklarınız, aşk hayatınız ve gelirlerinizle ilgili var olan konuları sorgulamaya neden olurken diğer bir yandan da eviniz, aileniz ve sahip olduklarınızla ilgili çözemediğiniz sorunlarla yeniden ilgilenmenize neden olabilir. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ise yaşantınızda dengeleri sağlamak için işbirliği geliştirmeniz gerektirdi.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eylül ayı başına değin eviniz, aile düzeniniz ve ruhunuzun derinliklerindeki sizi huzursuz kılan duygularınızla yüzleşmenize ardında da yeni bir bakış açısı geliştirerek ortamınızı iyileştirmenize olanak sağlayacaktır. Bugün ise detay ve araştırma gerektiren işlerle uğraşabilir; kimi zaman koşullar sizi zorlasa dahi yolunuzda kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Venüs; düşünce dünyanızı, yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizi yeniden yapılandırmanıza sonrasında da maddi manevi anlamda kendinizi yeniden yaratmanıza olanak sağlayacak deneyimler yaşatabilir. Gün içinde aşk, keyifler, çocuklarınız gündeminizi yoğun bir şekilde kaplayabilir. Tutkuyla, hırsla isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Manevi değerlerinizi konu eden alanda geri hareketine başlayacak Venüs bu konularda müzakerelere sonrasında da kişiliğinize bu edinimlerinizi kazandırmak adına size fırsat getirecektir. Gün içinde eve, aileye, gayrimenkullere veyahut yerleşimle alakalı işler vaktinizi alabilir. Yeni düzenlemelerde bulunabilir; kökten değiştirmek isteyebilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda geri hareketine dönecek Venüs; önce istek ve arzularınızı, ikili ilişkileriniz ve gelecek planlarınızı değerlendirmenize sonrasında ise para ve beraberlikleri içeren konularda bilinçaltınız ve korkularınızla yüzleşmenizi sağlayabilir. Kardeşlerinizle alakalı gelişmeler gün içinde aklınızı kurcalayabilir. Kararlı davranarak işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Venüs ile bilinçaltı düşüncelerinizi, takıntı ve korkularınızı belirleyebilir sonrasında da bu konularla ilgili kendinizi yenileyebilir ve kendinize yeni ufuklar açmanıza yardımcı olacak karar ve oluşumlara gidebilirsiniz. Manevi alanda değerlendirmeler yapabilir; sınırlarınızı belirlemenize yardımı dokunacak destekleri bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün geri hareketine başlayacak olan Venüs ile hedeflerinizi, gelecek planlarınızı ve arkadaşlıklarınızı gerçekçi değerlendirmelere tabi tutabilir. Edindiğiniz tecrübelerle iş ve sosyal yaşantınızda zorlu ancak itibar getiren yeni yapılanmalara neden olabilir. Burcunuzda ilerleyen Ay ise size istek ve arzularınız hakkında hırs ve tutku getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geri hareket edecek olan Venüs; iş ve sosyal hayatınızdaki sorumlulukları hatırlatan gelişmelerin yanı sıra hayatı algılayışınızı sorgulattırabilir; yurtdışı, eğitim ve hukuksal alandaki yarım kalan işlerinizi size yeniden getirebilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilir; geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Ancak sizi huzursuz eden düşünce ve duygulardan kaçının.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gelecekten beklentilerinizi, yurtdışı, eğitim, hukuksal olan uğraşlarınızı sorgulatırken hayatı daha gerçekçi kılmanıza neden olacak olayları getirebilir. Sonrasında ise bu yeni oluşumlar için maddi manevi değerlerinizi size sorgulatabilir. Ayrıca gün içinde arkadaşlarla, bağlı olduğunuz gruplarla veya dernek çalışmalarıyla zamanınızı geçirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geri hareketine başlayan Venüs; maddi manevi paylaşımlarınızı, ortaklaşa gelirlerinizle alakalı durumları sorgulamanıza sonrasında da ikili ilişkiler, işbirlikleriniz adına ise yeni yapılanmalara olanak sağlayabilir. Gün içinde sosyal ve iş yaşantınızdaki uğraşlarınızla ilgili daha kararlı adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün gerilemeye başlayacak Venüs; ikili ilişkiler ve işbirliklerinizle alakalı faydanıza olacak değerlendirmelerde bulunacağınız koşulları getirebilir. Sonrasında kendinizde gerek özel gerekse de iş hayatınızda yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde yurtdışı, eğitim ve yolculuklar adına yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.