Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilir, hızlı bir iletişim trafiği içinde yer alabilirsiniz. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ın da etkisiyle girişimlerde bulunabilir, aşk ilişkilerinde romantik ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat sosyal hayata dair sorumluluklar önünüze engel çıkarabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Olayları arka planda kalarak değerlendirmeyi tercih edebilir, görüş farklılıklarından doğan sıkıntıları bertaraf etmeye çalışabilirsiniz. Ailenizin yanınızda olması ve sizi desteklemesi uzun vadeli yatırımlar için cesaret verebilir, finansal konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle ortak girişimlerde bulunabilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, uzun süredir üstünde çalıştığınız anlaşmaları başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha sevecen ve yüce gönüllü olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızla ilgili girişimleriniz düşmanlıklar yüzünden engellerle karşılanabilir. Fakat bütün engellere rağmen attığınız adımlar size başarılı işbirlikleri ve ekonomik kazançlar getirebilir. Üstünde çalıştığınız projeleri tekrar değerlendirmeye alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Fakat gündelik işlerinizle ilgili sorumluluklar zamanınızı alabilir, yetişememenin telaşını yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili cesur adımlar atarak uzun süredir istediğiniz gelişmeleri yakalayabilir, kendinizi başarılı hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak kaynakları harcarken bencilce davranabilir, borç, alacak dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Aileden alacağınız destekle uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz fakat acele etmemeli, daha fazla bilgi ve finansal yardım almalısınız. Duygusal krizlerinizi sevdiklerinizle paylaşarak atlatabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün şartların size bağlı olmaması, kontrolü sağlamak için çaba sarf etmenizi gerektirebilir. Karşınızdakilerle fikir birliğine vararak ortak hareket edebilir, özellikle romantik ilişkilerde sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşbirliği içinde bulunmanız sizin faydanıza olacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğun ve hareketli bir gün geçirebilir, işlerinizi yetiştirmek ve yakınlarınıza yardımcı olmak için koşturabilirsiniz. Görüşlerinizi kabul ettirmek için ısrarcı davranmanız gerilime yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda gelişen işbirlikleri ve üstlerinizin takdiri başarılı hissetmenizi sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün fazlasıyla cesur davranabilir, risk almak için hevesle harekete geçebilirsiniz. Fakat ekonomik şartlarınızı göz ardı etmemeli, harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Hobileriniz için zaman ayırabilir, düşüncelerinizi paylaşarak, fikir alışverişinde bulunmanız halinde desteklenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize varmak, aile ve iş hayatınızda başarı elde etmek için tüm gücünüzü ve enerjinizi kullanabilirsiniz. Ortak finansal kaynakların kullanımında güvenilir kişi olabilir, risk içeren yatırımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Fakat kulislere kulak vermeli, gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacağınız haberler harekete geçmenizi gerektirebilir. Eşin, ortağın ya da işbirliği yaptığınız kişilerin desteği ile kontrolü ele alabilir, anlaşma şartlarını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. İletişiminizde dikkatli olmalı, kendinizi ifade ederken fazla bencil ve uyumsuz davranmamalısınız. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konularla ilgili yoğun hareketlilik yaşayabilir, harcamalarınızda dengeyi tutturamayabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevleri başarıyla yerine getirerek, çalışma arkadaşlarınızın takdirini alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyenler olabilir ama yine de kıskançlıklara karşı dikkatli olmalısınız.