Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal yaşamda sorumluluklar altında olduğunuz bir gün olabilir. Üzerinize aldığınız görevleri layıkıyla yerine getirmek isteyebilir bunun için çaba harcayabilirsiniz. Detayları iyi hesaplayarak titiz çalışabilir; adımlarınızı temkinli atmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı işlerde ise büyüme gerçekleştireceğiniz ve ufkunuzu açan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğinizi düşünerek hareket etmek isteyecek; hem temkinli hem de uzun vadeli olacak girişimlerde bulunmayı tercih edeceksiniz. Çocuklarınızın eğitimi, size keyif veren anı zamanda ufkunuzu açan yolculuklar veya sizi geliştirecek hobilerinizle alakalı işlerle de ilgilenebilirsiniz. İlerleme kaydedebilmek için katı kurallarınızı biraz esnetmeyi deneyebilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde finansal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek gibi görünüyor. Ortak olduğunuz kazançların dağıtımı, kira veya komisyon gibi gelirlerinizle alakalı gelişmeler sizi uğraştırabilir. Yanılmamak veya yanıltmamak için hesaplarınızı doğru ve detaylı bir şekilde yapmalısınız. Ayrıca gayrimenkul, ev veya arazi alım ve satışlarından yana şanslı olduğunuz günlerdesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; bugünlerde koşulların sizin kontrolünüz altında olmadığına işaret etmekte. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle müşterek noktalarınızı bularak dengeleri kurmanız gerekmekte. Karşınızdakilerin zaman zaman baskıcı tutumlarına maruz kalabilirsiniz ancak duygularınız yerini mantığınızı devrede tuttuğunuz sürece bunu bertaraf edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün çalışma hayatınız yoğun geçebilir. Üstlerinizle birlikte hareket edeceğiniz, pek çok iş halledeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İçinde parasal konularında olduğu yeni projelerle ilgilenebilir; plan ve programlamasını yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza ve kontrollerinize de zaman ayırabilirsiniz. Belli bir düzen dahilinde yapacağınız tedavilere başlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Keyiflerinize, çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye gününüzü ayırabilir, onlarla hem zevk duyacağınız hem de ufkunuzu geliştireceğiniz programlar yapabilirsiniz. Eğitim, yolculuk veya hobilerden kazanç sağlayacağınız alanlarda yeni durumlar gündeme gelebilir. Akşama doğru ise sorumluluklarınızı bir kenara bırakarak daha rahatlayabilir; kendinizi akışa bırakabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye, yerleşime dair konularda sorumluluklarınızı bugün yerine getirmekten kaçmayacaksınız. Her ne kadar iç dünyanızda huzurlu ve dingin hissetmeseniz dahi bulunduğunuz ortama ayak uyduracak ve sabırla ilerleyeceksiniz. Sabah saatlerinde kontrolünü dışında gelişebilecek olaylar günün ilerleyen zamanlarında belli bir çizgiye oturabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iş hayatında sorumluluklarınız artabilir. Üzerinde çalıştığınız projelerle alakalı görüşme ve anlaşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Görevlerinizin bilincinde olduğunuzdan ve tecrübenizden dolayı başarı şansınız yüksek. Ayrıca yakın çevre, kardeşleriniz, arkadaşlarınızla gezilere çıkabilir veya onların ihtiyaçlarına yönelik destekler verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün finansal konularda planlı ve programlı hareket etmeniz gerekebilir. İşten gelen kazançlar, gelir ve giderlerinizi gerçekçi gözlerle değerlendirdikten sonra karar almalısınız. Ayrıca yurtdışı, eğitim, medyaya dair işlerden yana şanlı bir süreçtesiniz. Gelişmeleri doğru hamlelerle lehinize olacak gibi ilerlemeyi hedefleyebilirsiniz. Ailenize ise bazı maddi destekler verebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay bugünlerde planlı, programlı ilerlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca kendinizi daha rahat ifade edebilecek; kontrolü elinizde tutarak hareket edeceksiniz. Gerek işe gerekse de özel hayata dair sorumluluklarınızı temkinli bakış açınız ve değerlendirmeleriniz sayesinde bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve ticari alanlardan yana şanslısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinden itibaren kendi iç dünyanızda olmak isteyebilirsiniz. Gelecekte yapacaklarınızla ilgili düşünebilir, projeler üretebilirsiniz. Diğer bir yandan ise günün dinamikleri pek sizin lehinize olmayabilir zira kontrolünüz dışında gelişmelere açıksınız. Ayrıca sorumluluklar, yükler sizi yormuş olduğu için gözlerden uzak kalmayı tercih edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak olduğunuz projelerle ilgili veya beraberliğinizle alakalı yeni gelişmeler içindesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları geleceğiniz için olumlu değerlendirme şansınız var. Her ne kadar gelişmeler hızlı ve akıcı ilerlemese dahi sizin adınıza pozitif olabilir. Gruplar, dernek ve ekip işlerinde sorumluluklar alabilirsiniz hatta kendinizi kaptırarak çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ise mesafeli ancak içten ilişkiler kurabilirsiniz.