Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün paylaşımlarınızda kendinizi duygusal olarak tutkulu ve derin hissedebilirsiniz. Hisleriniz doğrultusunda hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ayrıca maddi konular, ortak olduğunuz gelirler ve yatırımlarla alakalı yeni bir karar sürecinde olabilirsiniz. Akşama doğru saatlerde eşiniz, ortağınız ve işbirliği içinde olduğunuz kişilere bir süredir üzerinde düşünmekte olduklarınızdan bahsedebilirsiniz.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Karşıt burcunuzdaki gezegen birikimi koşulları kontrol etmekte zorlandığınıza işaret etmekte. Eşe, ortağa bağlı kalma durumu sizi içten içe huzursuz kılarken kendi kurallarınızı koyma vaktinin gelmesini beklemektesiniz. Akşam saatlerinde dönecek olan Merkür, önümüzdeki günlerde ilişkileri toparlama ve hedeflerinizi gerçekleştirme adına size yeni fikir ve hamleler getirebilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Çalışma ve günlük yaşantınızda oldukça hareketli bir süreç içindesiniz. Sorumluluklar, görevler ve üzerinize aldığınız işler her zamankinden yoğun olabilir. Üstünüzde taşıyacağınızdan fazla yük almanız hem zihinsel hem bedensel hem de ruhsal anlamda yorgunluğa sebep olabilir. Akşam saatlerini dinlenmeye veya keyiflere ayırmaya çalışın.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Aşka bakışınızın değiştiği bir dönemden geçiyorsunuz. Beklentileriniz ve elinizde olanlarla ilgili farklar olduğunun farkına vardığınız için bir süredir sorgulamalar yapmaktaydınız. Düzelen Merkür ile önümüzdeki günlerde tespit ettikleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Ayrıca akşam saatlerinde ilişkilerinizde duygusal olarak kendinizi mesafeli hissedebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Eve, gayrimenkule, aileye veya köklerinize dair konular bugün sizi oldukça meşgul edebilir. Yerleşim değişikliği, taşınma veya tadilat işleri sizi uğraştırabilir. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerinizle aranızda geçmişte yaşanmış sorunları da yaptığınız sorgulamalar neticesinde çözüme ulaştıracağınız bir gün olabilir. İş, eğitim eve anlaşmaları içeren alanda artık gereken imzaları atabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bugün eğitime, yolculuklara ve anlaşmalara dair işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yeni başlangıçların gündeme geleceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fazla hırsla ve tutkuyla hareket etmemeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda para mevzularını da olduğu durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde hem duygusal hem zihinsel olarak onlara uzak olabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Kendi değerinizi ortaya koymanıza olanak sağlayacak gelişmeler gündeme gelebilir. Ayrıca bugün başkasına ait gelirlerden faydalanabilir veya geçmişte yapmış olduğunuz yardımların karşılığını maddi manevi olarak alabilirsiniz. Düz hareketine dönen Merkür ile bir süredir sorguladığınız iş veya özel hayata dair beklentilerinizle ilgili artık size karar sürecini getirecektir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Kendi istek ve arzularınız bugün her zamankinden fazla öne çıkabilir. Gerek kişisel alanda gerek ikili ilişkilerde yeni adımlar atma ve kendinizi yenileme peşinde olabilirsiniz. Tutkuyla ve hırsla hareket edecek gibisiniz. Akşam saatlerinde bir süredir üzerinde değerlendirmeler yaptığınız ilişki ve işbirlikleri adına artık karar alma sürecine girebilirsiniz. Duygusal soğumalar yaşanabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün duygusal olarak kendinizi adeta bir kapanda hissedebilirsiniz. Kontrolünüzden çıkan ilişkiler, işbirlikleri veya finansal durumlar bilinçaltınızı kurcalıyor olabilir. Gelişmelere müdahil olmadan geri planda kalarak izlemeyi tercih edebilirsiniz. Merkür gerek arkadaş çevreniz, gerek işe dair hedeflerinizde değişime ve kazandığınız yeni bakış açısıyla ilerlemenize olanak sağlayabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Bugün arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarınız ve iletişiminiz yüksek olabilir. Ayrıca içlerinden biriyle yakın bağlar kurabilir belki duygusal yoğunluğu olana bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Düz hareketine dönecek olan Merkür; önümüzdeki günlerde iş hayatınızda bir süredir engellenen işlerin açılmasına, bekleyen imzaların atılmasına olanak sağlayabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Toplum içinde oldukça görünür olacağınız bir gününüzdesiniz. Fazla hırslı ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz.  İşe, sosyal ve özel hayata dair konularla ilgili gelişmeler yaşantınıza yön veriyor ve dönüm noktası yaratıyor olabilir. Akşam saatlerinden itibaren sorumluluklarınız artabilir. Düz hareketine dönen Merkür ile de arzu ettiğiniz odaklanmayı yakalayabilir; hedeflerinize sarılabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Hedeflerinize tutku ve hırsla sarılacak motivasyona sahipsiniz. Yurtdışı işler, eğitim, hukuk ve medyaya dair konularla ilgili yeni başlangıçların yanı sıra bazı rekabetler söz konusu. Gelecekte yapacaklarınızın ön hazırlıklarında bulunmak için önünüze fırsatlar çıkabilir. Lehinize değerlendirmeye çalışın Akşam saatlerinde düz harekete dönecek olan Merkür, para ve ilişkilere dair ters gidenleri de düzeltecektir.