Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yatırımlarınızı yönlendirirken akılcı davranabilir, ayağınızı yere sağlam basarak ve beraber çalıştığınız kişilerden destek alarak kazançlı çıkabilirsiniz. Akşama doğru iletişim trafiğinizin hızlanmasıyla daha sosyal olabilir, yolculuk ve eğitimler planlayabilirsiniz. Görüşlerinizde kararlı ve sorumluluk sahibi olacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan yardım alarak, isteklerinize ulaşabilecek, kendinizi daha güvende hissedebileceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ticari faaliyetler gündeme gelebilir. Finansal sorumluluğunuzu artıracak uzun vadeli anlaşmalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aileyle birarada olmak kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayabilir. Olayları kontrol etmekte zorlansanız da kadersel gelişmeler sizin lehinize gelişebilir. Akşama doğru Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte daha hareketli ve sosyal olabileceksiniz. Uzun süreli ortaklıklar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca akılcı yatırımlara yönelmenizi sağlayan fikir alış verişleri yapabilir, anlaşma ve kontratlardan kârlı çıkabilirsiniz. Fakat sonrasında yaptıklarınızdan şüpheye düşerek içten içe huzursuz olabilirsiniz. Çalışma ortamınızda sorumluluğunuzu artıracak projeler içinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda attığınız adımların sonuçlarını almaktan, girişimlerinizin maddi karşılığını almaktan mutluluk duyabilir, kendinize güveniniz artabilir. Akşam saatlerinde gruplar içinde sosyal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Aşka ve çocuklara dair uzun vadeli kararlar alabilir, sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinize olan inancınızı ve güveninizi artıracak gelişmeler yaşayabilir, görüşlerinizi ifade ederken akılcı ve tutarlı olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilik sizi ikilemde bırakabilir. Ebeveynlerin ya da evin sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal ve derin duygusal paylaşımlar kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. İçten içe huzur bulabilir, kararlarınızdan memnuniyet duyabilirsiniz. Akşama doğru sosyal medya da ya da gruplar içinde fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Uzun süre sizi bağlayacak sözler verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yapacağınız anlaşmaların ekonomik sonuçlarını uzun sürede alabilir ya da sorumluluklarınızı daha da ağırlaştırabilirsiniz. Atacağınız adımlarda işbirliklerine ihtiyaç duyabilir, hedeflerinize varmanızı sağlayacak kişilerden destek alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kararsızlık yaşayabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda uzmanlığınızı sergileyerek, verimli ve kârlı projeler içinde yer alabilir, sabırla yaptığınız işlerin karşılığını görebilirsiniz.Akşam saatlerinde danıştığınız ve fikir aldığınız kişilerle iletişiminiz artabilir. Bugün yaşamınızı etkileyen konularda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirebilir, başarılı olduğunuzu hissederek mutluluk duyabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde daha yorucu ve hareketli bir tempo sizi bekliyor. Gizlilik içinde yürüttüğünüz projelerde bir karar aşamasına gelebilir, düşmanlarınıza dair bilgiler edinebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Başarılı yatırımlar yapabileceğiniz finansal destekler alabilir, ev ve aileyle ilgili kararlarınızın sonuçlarını görebilirsiniz. Akşama doğru hareketli ve keyifli ortamlar içinde bulunabilir, kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize varmak için sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün aldığınız kararlar doğrultusunda hareket ederken işbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde aileye dair konular gündeme gelebilir, iş ve sosyal hayatınızda uzun süre bağlayıcılığı olan sözler vererek, sorumluluklar üstlenebilirsiniz.