Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gruplar, dernekler içindeki hareketli ve aktif haliniz devam ediyor. Fikir ve düşüncelerinizle ön planda olabilir; etkileyici konuşmalar yapabilir; çevrenizdekilerin ilgisini çekebilirsiniz. Zamam zaman yapacağınız ani çıkışlar ve açıklamalarınız ortamı gerginliğe itebilir. Dikkat. Geleceğe dair hedeflerinizde adeta yenilenmeye neden olacak bazı girişimleriniz ve hamleleriniz olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Sağduyulu ve mantıklı girişim ve kararların yanı sır sizden hiç beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Hedefledikleriniz için ısrarcı hareket edebilir; gruplar içinde ve ekip çalışmalarında sivrilebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve mahkemelerle alakalı işlerinizde ise uzun vadeli düşünmeniz gereken işlerle ilgili yenilemeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatı geniş bir perspektiften değerlendirebilir; yenilenmeler içinde olabilirsiniz. Girişimlerinizi hem maddi hem de fikirsel alanda sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyorsunuz. Bu yüzden çevrenizin ve konusunda yetkin kişilerin, grupların düşüncelerini önemsiyorsunuz. Yurtdışı, eğitim, medya, hukuk alanındaki işlerinizde beklenmedik yeni gelişmeler yeni bir rota belirlemenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda yenilenmeler yapmak ve bugüne dek olan koşullarınızı revize etmek isteyebilirsiniz. Bununla ilgili yeni düzenlemeleriniz ve girişimleriniz olabilir. Sağduyulu ve akılcı hareket edebilirseniz içinde bulunduğunuz koşullarda değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinizde karşınızdakilerin fikir veya davranışları sizde farkındalığa neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gerek özel gerek sosyal ilişkilerin önem kazandığı zamanlardasınız. Karşınızdaki kişi ve gruplardan gelecek tavır ve tutuma göre siz de kendi duruşunuzu belirlemek zorunda kalabilirsiniz. Birdenbire gelişen durumlar, ortaya çıkan fırsatların getirdiği koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gerginlik, şaşkınlık veya fevrilik söz konusu. Ayrıca birlikte çalıştığınız kişilerle olan bağlarınıza dikkat edin.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızda gruplar, ekip çalışmaları, görev ve sorumluluklar ön planda. Üzerinize aldığınız projeyi geliştirmek ve farklı bir seviyeye taşımak için emek harcayabilirsiniz. Günün ilk bölümünde hareketli, dinamik bazen de fevri tavırlar içinde olabilir veya çevrenizden bu gibi davranışlar görebilirsiniz. Sağduyulu, mantıklı ve sakin kalmaya gayret edin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Değişen bakış açınız tüm ilişkilerinize de yansımakta. Gerek sevdiğiniz kişi, gerek çocuklarınız gerekse de arkadaşlarınızla olan bağlarınızı yenilediğiniz bir dönemdesiniz. Bugün yaşananlar neticesinde bazı fevri ancak yenilik getiren kararlar alabilirsiniz. Adeta devrim niteliğinde olacak bu adımlar herkesin faydasına olabilir. Yaratıcı olduğunuz alanlarda ise girişimler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, yerleşime, aileye ve işe ait konularda yapmakta zorlandığınız değişimleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Öncelikle katılaşmış ve üzerinde ısrarla durduğunuz düşünce ve davranışları yenilemekle işe başlayabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler ve arkadaşlarınız alacağınız destekler sizi cesaretlendirebilir. Günün ilk bölümünde yaşayacağınız gerginlikten sonra ilerleyen saatlerde rahatlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sizin için yenilenmelere, kişisel gelişime açık zamanlar içindesiniz. Zihinsel düzeyde farkındalığa açıksınız. Bugün yapacağınız görüşme, anlaşama, yolculuk, eğitim gibi alanlarda karşılaşacaklarınız yeni ufuklar açabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerle olan ilişkilerinizi etkileyecek gelişmeler olabilir. Fevri davranmak yerine sağduyunuzla hareket etmeye bakın. Maddi konular ise hala aklınızı kurcalıyor olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğinizi sağlam temeller üzerine kurmak isteğinizi maddi konularda da yapmak istiyorsunuz. Bu nedenle endişelerinizi giderecek yeni düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak adına yaratıcılığınız kullanabilir; zihinsel temalı işlerden gelir beklentisi içinde olabilirsiniz. Ekip çalışmalarının da içinde olduğu alanlarda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; yaşantınıza yeni heyecan ve gelişmeler getirmekte. Bugün yaşanacaklar karşısında her zamanki tavır ve davranışlarınızı sergilemeyebilir; ya gereğinden fazla atak veya fevri hareket edebilirsiniz. İstek ve arzularınızın ön planda olması ilişkilerinizi etkileyebilir. Bilinçaltınızda sizi zorlayan konuların da bunda payı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi içinize çekildiğiniz; duygu ve düşüncelerinizle baş başa olduğunuz bir gün sizi bekliyor. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar zaman zaman içsel öfkeye neden olabilir. Kendinizi yıpratmak yerine gelecekte uygulamak istediğiniz hedeflere yoğunlaşmak faydanıza olabilir. Grup, dernek ve ekip çalışmalarıyla alakalı işlerinizde yetkilerinizi etkileyecek gelişmeler olabilir.